podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Niezbyt rozumiem. Może jakość nagrania jest c🤬jowa ale dlaczego nie zaj🤬i po prostu wszystkiego? Ukradli 7 "palet" czy nie wiem jak sie te stojaki nazywają ale widać, że temat ostro sprzedany chyba bo wybierali co kraść. Po jakości video to c🤬ja wiadomo co tam jest bo wszystko złote ale widać, że temat konkretnie sprzedany.
To prawda że pan stracił nogę przez cukrzycę?! A jeśli tak, to jaki rodzaj? Ktoś na hard wspomniał że miał pan stresową...
To prawda że pan stracił nogę przez cukrzycę?! A jeśli tak, to jaki rodzaj? Ktoś na hard wspomniał że miał pan stresową...
Co k🤬a? W sensie to chyba temat o napadzie na jubilera.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
No tak, ale na priv nie mogę napisać do pana ,a z kolei tutaj mi się pan trafił.
A czy to prawda że zdarza się panu ściągać koszulkę do srania? A jeśli tak to jaki rodzaj?
podpis użytkownika
Ojej...nie mam tu niczego super
A czy to prawda że zdarza się panu ściągać koszulkę do srania? A jeśli tak to jaki rodzaj?
Zawsze sram na golasa. Nie zawsze miałem wcześniej koszulkę na sobie.
podpis użytkownika
Wybierali tylko z brylantami. Reszta to szajs, w kolumbii złoto jest tanie jak barszcz.
Albo barszcz jest drogi jak złoto.
podpis użytkownika
>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Zawsze sram na golasa. Nie zawsze miałem wcześniej koszulkę na sobie.
A czy to prawda, że odpina Pan nogę przed sraniem ?