Uzbrojeni brytyjscy policjanci kontra agresywny osobnik
podpis użytkownika
Gdzie zginęło moje minimum 1200 tematów?
A my się k🤬a dziwimy że nam nie pomogli podczas II Wojny Światowej
podpis użytkownika
Podpis
Spytałem mojej pani doktor, psychiatry mego, czy uważa, że jestem szalony.
Powiedziała:
- Nie!
Więc przestałem celować w nią flarą...
Jak k🤬a? Mieli go przecież otoczonego. Czyżby chcieli wyrównać poziom intelektualny z naćpanym z🤬bem, a ten ich pokonał doświadczeniem?
Niech sie jakis znawca wypowie odnosnie procedur w tym c🤬tym kraju bo nie uwierze ze 4 uzbrojonych policjantow nie potrafilo obezwladnic jednego typa ktory sie polozyl na ziemi bo sie bali etc.
Zabierają się do niego jak pies do jeża.
Jak mają (zapewne tak) paralizator, to go nie porażą, skują i do suki wrzuca. To nawet jeden by dał radę, a trzech, to już łatwizna taka jak odwijanie cukierka z papierka.
podpis użytkownika
Nie wylewaj waćpan wina!
Próbował ich otoczyć ale kiedy to się nie udało pobiegł po posiłki.
Jakby to był murzyn, to by mu jeszcze koszulkę dali, by się nie przeziębił.
gosc ma zajebisty gos hehe
A nawet czterech na jednego...
A ja im się nie dziwię. C🤬j wie, czym taki śmieć jest zarażony, co ma w dłoniach, co mu jeszcze odp🤬li. Za pensję policmajstra nie warto narażać życia, a strzelić do tego śmiecia pewnie nie wolno.
podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
@up zawsze można strzelić w nogę
lm65 napisał/a:
@up zawsze można strzelić w nogę
No właśnie nawet tego nie jestem pewny. Strzeli śmieciowi w cokolwiek, a ten oskarży policję o brutalność. A najgorsze jest to, że wygra proces. Takie czasy.
podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Koleś jest świrem i z takimi nigdy nie wiadomo co odjebie, więc Policja trzymał dystans, i koleś zachował się jak typowy wariat zaczął sp🤬alać i tym ruchem dal argument Policji na użycie broni
Ps
CO wy normalny weekend w UK, był ćpany jakiś tęgi szuwax, a oni go znają i ganiają sie z nim co tydzień.
On też ich zna i dlatego sp🤬ala, zanim go zbiora i wrzucą na 24.
podpis użytkownika
Ateizm jest dziełem teologów.
Hugo Dionizy Steinhaus
Anglia kraj pop🤬lenia ... całemu światu pokazują james bondy srondy a prawda taka że policja c🤬ja warta, ko🤬a może up🤬lić policjantowi głowę i nic dalej żyje na koszt podatnika ... CHORE