👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Wielka nierozwaga robić takie rzeczy bez kamizelek ratunkowych. Ja nawet wędkując na łódce na spokojnej wodzie nosze, mimo, że kiedyś 6 lat sie trenowało pływanie wyczynowo. Licho nie śpi.
VladolfPutler napisał/a:
A mi ktoś wytłumaczy co za ciota wrzuca filmiki które ogląda się w rozdzielczości piksela?
jedyny niezależny od administracji i moderacji wydawca w tej wirtualnej przestrzeni... a ty grzybie zmień sobie w końcu telefon z tarczą na smartfona
"jak donosi źródło wszyscy szczęśliwie się utopili..."
Uf, całe szczęście.
Uf, całe szczęście.
Halman napisał/a:
jedyny niezależny od administracji i moderacji wydawca w tej wirtualnej przestrzeni... a ty grzybie zmień sobie w końcu telefon z tarczą na smartfona
Parówo, mam Xiaomi 14 ultra więc nie trafiłeś
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie