Wytłumaczy mi ktoś do c🤬ja czemu teraz za każdym razem jak odtworze filmik on automatycznie włącza się na pełny ekran?
Lolo18 napisał/a:
Wytłumaczy mi ktoś do c🤬ja czemu teraz za każdym razem jak odtworze filmik on automatycznie włącza się na pełny ekran?
Też mnie to wk🤬ia, od wczorajszego wieczora tak się dzieje. Nie wspominając już o częstszym buforowaniu filmów od 3-ech dni.
Liczyłem na coś bardziej spektakularnego, jak rozcięcie ciała na pół przez strumień wody z silnika, atak aligatora albo chociaż wp🤬l od wędkarzy. No ale nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło. Utonęli.

Lolo18 napisał/a:
Payan napisał/a:
Też mnie to wk🤬ia, od wczorajszego wieczora tak się dzieje. Nie wspominając już o częstszym buforowaniu filmów od 3-ech dni.

Wielka nierozwaga robić takie rzeczy bez kamizelek ratunkowych. Ja nawet wędkując na łódce na spokojnej wodzie nosze, mimo, że kiedyś 6 lat sie trenowało pływanie wyczynowo. Licho nie śpi.
Lolo18 napisał/a:
A mi ktoś wytłumaczy co za ciota wrzuca filmiki które ogląda się w rozdzielczości piksela?

VladolfPutler napisał/a:
A mi ktoś wytłumaczy co za ciota wrzuca filmiki które ogląda się w rozdzielczości piksela?
jedyny niezależny od administracji i moderacji wydawca w tej wirtualnej przestrzeni... a ty grzybie zmień sobie w końcu telefon z tarczą na smartfona
"jak donosi źródło wszyscy szczęśliwie się utopili..."
Uf, całe szczęście.
Uf, całe szczęście.
Halman napisał/a:
jedyny niezależny od administracji i moderacji wydawca w tej wirtualnej przestrzeni... a ty grzybie zmień sobie w końcu telefon z tarczą na smartfona
Parówo, mam Xiaomi 14 ultra więc nie trafiłeś