Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Lolo18 2024-07-30, 8:25 19
Wytłumaczy mi ktoś do c🤬ja czemu teraz za każdym razem jak odtworze filmik on automatycznie włącza się na pełny ekran?
Zgłoś
P................c 2024-07-30, 8:30 3
I elegancko. A w tytule powinno być "żądnych"
Zgłoś
TerazPolska123 2024-07-30, 8:47 46
nie potrafiąc pływać poszli na jezioro
Zgłoś
Payan 2024-07-30, 9:02 7
Lolo18 napisał/a:

Wytłumaczy mi ktoś do c🤬ja czemu teraz za każdym razem jak odtworze filmik on automatycznie włącza się na pełny ekran?

Też mnie to wk🤬ia, od wczorajszego wieczora tak się dzieje. Nie wspominając już o częstszym buforowaniu filmów od 3-ech dni.
Zgłoś
SmokPoracha 2024-07-30, 9:48 2
Liczyłem na coś bardziej spektakularnego, jak rozcięcie ciała na pół przez strumień wody z silnika, atak aligatora albo chociaż wp🤬l od wędkarzy. No ale nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło. Utonęli.
Zgłoś
z................7 2024-07-30, 10:06 19
Lolo18 napisał/a:

Payan napisał/a:

Też mnie to wk🤬ia, od wczorajszego wieczora tak się dzieje. Nie wspominając już o częstszym buforowaniu filmów od 3-ech dni.

Zgłoś
Kubikson 2024-07-30, 10:28 25
Wielka nierozwaga robić takie rzeczy bez kamizelek ratunkowych. Ja nawet wędkując na łódce na spokojnej wodzie nosze, mimo, że kiedyś 6 lat sie trenowało pływanie wyczynowo. Licho nie śpi.
Zgłoś
VladolfPutler 2024-07-30, 10:35 7
Lolo18 napisał/a:

A mi ktoś wytłumaczy co za ciota wrzuca filmiki które ogląda się w rozdzielczości piksela?

Zgłoś
sebol80 2024-07-30, 10:37 7
Jednak dla takich chwil warto żyć
Aż miło popatrzeć
Zgłoś
Halman 2024-07-30, 11:06 2
VladolfPutler napisał/a:

A mi ktoś wytłumaczy co za ciota wrzuca filmiki które ogląda się w rozdzielczości piksela?

jedyny niezależny od administracji i moderacji wydawca w tej wirtualnej przestrzeni... a ty grzybie zmień sobie w końcu telefon z tarczą na smartfona
Zgłoś
PabloSkills 2024-07-30, 11:09 1
Czy można to podpiąć pod zbiorowe samobójstwo?
Zgłoś
yellow87 2024-07-30, 11:33 1
"jak donosi źródło wszyscy szczęśliwie się utopili..."

Uf, całe szczęście.
Zgłoś
VladolfPutler 2024-07-30, 11:52 2
Halman napisał/a:

jedyny niezależny od administracji i moderacji wydawca w tej wirtualnej przestrzeni... a ty grzybie zmień sobie w końcu telefon z tarczą na smartfona

Parówo, mam Xiaomi 14 ultra więc nie trafiłeś
Zgłoś
gonzor 2024-07-30, 11:55 2
Jak napiszę spławiki to pewnie znów skasują posta...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie