Bedzie z niej niezły k🤬iszon . . .
Nie do wiary, że najgłupszy i najbardziej ohydny komentarz w tym temacie, czyli TWÓJ ma najwięcej PIW. Patologia dominuje na Sadisticu, a nie normalni ludzie.
Nie do wiary, że najgłupszy i najbardziej ohydny komentarz w tym temacie, czyli TWÓJ ma najwięcej PIW. Patologia dominuje na Sadisticu, a nie normalni ludzie.
chyba nie masz dzieci, a już napewno córki przygłupie
Przygłupem to ty jesteś i każdy kto wstawił piwa dla tamtego wulgarnego pajaca.
Wyzywać małe dziewczynki od k🤬iszonów czy suk.
Jakim trzeba być dnem społecznym.
Tateł się wysrał xD Bo ktoś jedzie po pruchlakach haha

Taka mała a już taka wredna. Jednak baby rodzą się z tym genem. I chodzi mi tu o tą która specjalnie zdmuchnęła świeczkę bo od początku filmu była smutna a jak udało jej się popsuć zabawę koleżance/siostrze to od razu dumna z siebie i uśmiechnięta.
A ty myslisz dla kogo baby sie tak stroją i malują , dla facetów? C🤬ja! To wyścig zbrojeń!

Takie to najlepiej od razu do beczki
Tateł się wysrał xD Bo ktoś jedzie po pruchlakach haha
K🤬a nie dość, ze gimba j🤬a to jeszcze rurkowiec, ,wami powinno się w kotłowniach palić, przynajmniej taka wartość energetyczna .
Taka mała a już taka wredna. Jednak baby rodzą się z tym genem. I chodzi mi tu o tą która specjalnie zdmuchnęła świeczkę bo od początku filmu była smutna a jak udało jej się popsuć zabawę koleżance/siostrze to od razu dumna z siebie i uśmiechnięta.
I na c🤬j ten spojler?