📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:11

Taka mała a już taka wredna. Jednak baby rodzą się z tym genem. I chodzi mi tu o tą która specjalnie zdmuchnęła świeczkę bo od początku filmu była smutna a jak udało jej się popsuć zabawę koleżance/siostrze to od razu dumna z siebie i uśmiechnięta.

i to wzruszenie ramion, co mi zrobisz
jakie to male biczysko wyrobione juz
jakie to male biczysko wyrobione juz
Też takiego miałem, nawet nie pamiętam jak się nazywał ale jakiś syn kuzyna czy ciotki cholera wie, zdmuchną świeczki na moich pierwszych większych urodzinach (7 lat chyba miałem) - nasrałem mu do klocków lego gdy on miał urodziny.
Jak tak sobie wspominam to myślę że moje problemy psychiczne pojawiły się dość wcześnie, no cóż.
Jak tak sobie wspominam to myślę że moje problemy psychiczne pojawiły się dość wcześnie, no cóż.

castagir napisał/a:
Widać, że ten mały gnój ma wredny charakter już w genach i z tej gnidy już nic nie będzie w życiu.
Współczuję tobie ogromnej głupoty, z której prędko się nie wyleczysz.
Oceniać charakter to można dorosłej osoby, a nie kilkuletniego dziecka, które swój charakter kształtuje i ulegnie on jeszcze wielu zmianom.

adrianthc napisał/a:
Jednak baby rodzą się z tym genem
Nie tylko baby
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie