👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Żeby Polka? To już przesada... Uważałem Polską Płeć Piękną za bardziej "ludzką"
Cytat:
Uważałem Polską Płeć Piękną za bardziej "ludzką"
Może właśnie wróciła z Egiptu i jej tak zostało

podpis użytkownika

Nie rozumiem fenomenu tego twerkingu, jak wibrujący tłuszcz na dupsku może kogoś kręcić

Zapisuję to sobie na dysku. Jeśli np. za 20 lat będzie taka kandydować do sejmu, to ja wyciągnę ten filmik.
Przecież twerkowanie to pokaz jak bardzo tłuste i wielkie jest czarne dupsko aby skusić muzina. Po co to robią białe szczupłe laski... nie rozumiem

cóż,
poziom współczesnej przeciętnej kobiety,
na szczęście są wyjątki
i co dziwne,
ale na tym portalu
można takie znaleźć
poziom współczesnej przeciętnej kobiety,
na szczęście są wyjątki
i co dziwne,
ale na tym portalu
można takie znaleźć
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie