📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:20

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Cytat:
Should we go somewhere?
I dlatego jakby USA dopadło takie trzęsienie ziemi jakie mają w Japonii to by było 30x więcej ofiar...

UP
Czekali by na info w telewizji które sami by wcześniej przeczytali dla społeczeństwa.
Czekali by na info w telewizji które sami by wcześniej przeczytali dla społeczeństwa.
@mesiash i dobrze mniej Jankesów na Ziemii i od razu lepiej by się żyło!!

Amerykanie to pontony..jak by bylo u nich trzesienie ziemi jak w Japonii to by nawzajem pozaduszali sie tymi swoimi cielskami

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie