👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
baronturbina napisał/a:
Flodzia poproś najbliższą podstawówkę, żeby ktoś z 4 klasy dał ci korepetycje polskiego. Z native speakerem oczywiście. Te koparki są....... „w rzece”! Nie „na rzece”!!!?!!?!?
Oj tam oj tam czepiasz się.
A sam pewnie kupujesz kawę razem z młynarzem w środku paczki bo na paczce jest napisane "Kawa mielona" co oznacza że właśnie ją ktoś miele i kawa jest mielona w trakcie mielenia a powinno być "Kawa zmielona".
Trawnik koszony i trawnik skoszony takie to oczywiste a kawę zmieloną i zapakowaną ktoś nawał jak kretyn.
W dodatku jest jeszcze kawa sypana którą nasypuje się identycznie jak tą drugą nie sypaną

ra0mir napisał/a:
Matura 2021 z matematyki:
Były 3 koparki w rzece, jedna wybuchła.
Ile koparek pozostało?
Odpowiedź uzasadnij.
Jedna Wybuchła, ale nie jest sprecyzowane jak mocno, więc jeśli wybuchłą ale dalej tam stoi są dwie koparki, i jedna wybuchnięta, a jeśli wybuchła tak że nie jest już koparką, to stoją dwie....

kurde robię lata na koparkach ale pierwszy raz widzę jak zbiornik diesla tak wybucha.... ciekaw co to to się staneło, że aż tak jebło
baronturbina napisał/a:
Flodzia poproś najbliższą podstawówkę, żeby ktoś z 4 klasy dał ci korepetycje polskiego. Z native speakerem oczywiście. Te koparki są....... „w rzece”! Nie „na rzece”!!!?!!?!?
U ciebie też nie najlepiej z językiem polskim widzę...
Cytat:
korepetycje polskiego
Czego korepetycje polskiego? Samochodu? Ziemniaka? Określenia klasa 3 podstawowa. Chcesz elementarz?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie