👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:09

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Flodzia poproś najbliższą podstawówkę, żeby ktoś z 4 klasy dał ci korepetycje polskiego. Z native speakerem oczywiście. Te koparki są....... „w rzece”! Nie „na rzece”!!!?!!?!?
Matura 2021 z matematyki:
Były 3 koparki w rzece, jedna wybuchła.
Ile koparek pozostało?
Odpowiedź uzasadnij.
Były 3 koparki w rzece, jedna wybuchła.
Ile koparek pozostało?
Odpowiedź uzasadnij.
raz koparki trzy
chciały przejść przez rzeczkę
nie wiedziały jak zrobiły kładeczkę,
a że była zła
wybuchła jedna koparka
si bom si bom
tralalalala
si bom si bom
chciały przejść przez rzeczkę
nie wiedziały jak zrobiły kładeczkę,
a że była zła
wybuchła jedna koparka
si bom si bom
tralalalala
si bom si bom
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie