👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:00

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Abraxus
Jod to się piło, a nie jadło. Ale jak widać nie wszystkim podali
Jod to się piło, a nie jadło. Ale jak widać nie wszystkim podali

Dla tych bardziej ciekawych - już od dawna uważa się, że człowiek, w drodze ewolucji, "zgubi" dwa najmniejsze palce. Zastanawia mnie tylko, jak ta ewolucja ma postępować, skoro teraz wcale nie przekazuje się najsilniejszych i najbardziej pożytecznych genów - w końcu teraz mieszają się wszyscy ze wszystkimi.

może robić większy ruch podczas walenia konia !!!
Idelna kobieta
Idelna kobieta
BKKWK, przeciez ten swiat niedlugo p🤬lnie. Nie mowie ze za naszych czasow czy nawet naszych prawnukow, ale to niedlugo p🤬lnie. Ludzie sa zbyt zj🤬i zeby ze soba zyc w zgodzie;p
To nie jest jeszcze kalectwo, kalectwo to dzisiejszy program śniadaniowy na TVN, a w nim: Panowie, którzy się malują. No k🤬a, co się porobiło z tym światem?!
BKKWK napisał/a:
Dla tych bardziej ciekawych - już od dawna uważa się, że człowiek, w drodze ewolucji, "zgubi" dwa najmniejsze palce. Zastanawia mnie tylko, jak ta ewolucja ma postępować, skoro teraz wcale nie przekazuje się najsilniejszych i najbardziej pożytecznych genów - w końcu teraz mieszają się wszyscy ze wszystkimi.
skundlenie rasy ludzkiej to krok w stronę kosmosu
BKKWK napisał/a:
Nie "zgubi", a będą one znacznie mniejsze i reszta się wydłuży. Po co tracić coś co jest przydatne w tylu dziedzinach życia i w przyszłości nadal będzie
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie