👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:01

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Oj Boguś. Akurat Twoja żona jest w tej drugiej grupie i nigdy nie marudzi!
Możesz być z niej dumny.
Możesz być z niej dumny.

heh... i że w sensie, jak zostaje żoną to nie bierze do ust???
bierze, bierze...
...ale innego
bierze, bierze...
...ale innego

oczami30latki napisał/a:
bierze, bierze...
...ale innego![]()
a potem pokazuje mężowi nowe sztuczki których się nauczyła od kochanka. Mąż szczęśliwy że ma taką frywolną żonkę

oczami30latki napisał/a:
bierze, bierze...
...ale innego![]()
Osz Ty suko!!!
To kiedy?

bongman kradnie kawaly z JM'a... chociaz bys dal linka do calego eropaka...
@up ahhh ta 30'tka zrobila nas wkonia ;/ trzeba sie wziac za mlodsze i glupsze
@up ahhh ta 30'tka zrobila nas wkonia ;/ trzeba sie wziac za mlodsze i glupsze

Jak ciebie zrobiła? Bo mnie nie zrobiła w nic, nieskromnie powiem że pewnie się nawet odrobinę mnie stracha. Ja jej też się boję.
To się rozumiesz nazywa szacunek do kogoś, do jego intelektu. Poważanie, zwij jak chcesz.
Z jednym się zgodzę, ryp blachary.
To się rozumiesz nazywa szacunek do kogoś, do jego intelektu. Poważanie, zwij jak chcesz.
Z jednym się zgodzę, ryp blachary.

oczami30latki napisał/a:
@up
ale, że ja się Ciebie "stracham"???
nie pij już![]()
![]()
A nie? No to jak nie, to nie. Pić to ja sobie będę pił, jak tylko będę chciał. Tej Pani już podziękujemy, kto następny i w jakiej sprawie?

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie