👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:50

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Unie i Federacje różnych społeczności nie zawsze prowadzą do upadku - patrz USA.
@up
Ale socjalizm już bardziej-patrz Grecja, Detroit, Polska...
EDIT: znowu te tagi. Jak ktoś będzie to chciał potem przez np. UE wyszukać, to będzie do usranej śmierci szperał.
Ale socjalizm już bardziej-patrz Grecja, Detroit, Polska...
EDIT: znowu te tagi. Jak ktoś będzie to chciał potem przez np. UE wyszukać, to będzie do usranej śmierci szperał.

@Atreyu
USA Właśnie zdycha. Bankructwo ogłosić mieli ładnych parę lat temu, ale jakoś się to rozeszło. Ale tu rację ma gonczor. Usrael zdycha z tego samego powodu co cała reszta zachodu - przez socjalizm i machinacje oraz przerzutowość bankową.
USA Właśnie zdycha. Bankructwo ogłosić mieli ładnych parę lat temu, ale jakoś się to rozeszło. Ale tu rację ma gonczor. Usrael zdycha z tego samego powodu co cała reszta zachodu - przez socjalizm i machinacje oraz przerzutowość bankową.

Mi sąsiad z niemiec 10 lat temu mówił, że błąd robimy pchając się do UE. A ja głupi dzieciak nie wiedziałem o co mu chodzi, myślałem że UE to wspaniała sprawa dla Polski i Europy... Tak w szkole propagandę do mózgu pchali. Wszędzie były granatowe flagi w żółte gwiazdki. Gadanie o otwartych granicach, mieszaniu się kultur, wspólnej walucie, dotacjach, wspólnym wspaniałym i sprawiedliwym prawie. Jakie to wspaniałe ZSRE.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie