Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:07
"Trzymanie" psa
darex99 • 2020-01-27, 22:31
Pewnego użytkownika tego portalu, co to zawsze p🤬li pod każdym filmie z psem, uprasza się o interwencję w Moskwie w sprawie nadmiernego okazania uczucia dla psa. Szybko zap🤬laj cyrkowcu

PS. Załóż twoje futro z psich skór, co to z dziada pradziada u ciebie się robi i nażryj się psiego smalcu, bo w Rosji zimno...

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
KANIBAL22 2020-01-27, 22:41 9
putin to jest gosc
Zgłoś
r061071 2020-01-27, 22:42 1
Ci od proroka to w kotach zakochani a o kozach nie wspomne
Zgłoś
mygyry 2020-01-27, 22:59 60
Poligon za spowodowanie chronicznego i przewlekłego bólu dupy pet loversów ma u mnie obowiązkowo piwo za każdy post o psach
Zgłoś
darex99 2020-01-27, 23:09 25
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
DariuszKalafior 2020-01-27, 23:11 2
mygyry napisał/a:

Poligon za spowodowanie chronicznego i przewlekłego bólu dupy pet loversów ma u mnie obowiązkowo piwo za każdy post o psach

A jeśli ten ,powiedzmy człowiek , nie pisze tylko z powodu prowokacji. Jeśli jest zdolny do takich rzeczy to też myślisz że zasługuje na te twoje piwko ?
Putin kozak jak zawsze
Zgłoś
BanujNasNieMichalka 2020-01-27, 23:31 9
"A u nas [...] I wytapialo smalec" Poligon6.

Poligon6 - data urodzenia nie znana. polski pisarz, przedstawiciel nurtu grozy w polskiej literaturze. Klasyk noweli fantastycznej, twórca horroru sadolowego.
Zgłoś
EksplozjaSmaku 2020-01-28, 0:06 18
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
NataliaW 2020-01-28, 0:09 26
Zgłoś
mrfreak16 2020-01-28, 0:13 12
darex99 napisał/a:

Nie mam "bólu dupy" o wszelkiego maści zwierzęta - jestem tylko uczulony na kretyńskie pie**olenie bzdur(dotyczy to każdego tematu). Za to podejrzewam, że Ty i Twój kolega, o którym wspomniałeś, możecie mieć ból dupy spowodowany bardziej mechanicznymi ingerencjami.

Oj masz, masz. O ile większości Poligon przeszkadza, tak mi osobiście lata koło tyłka co gość wypisuje. Czasami nawet śmiechnę. To jest sadol, zapraszam serdecznie na kwejka, tam są normalni ludzie, nie tutaj

Zgłoś
Egzekutorka 2020-01-28, 0:30 10

podpis użytkownika

I'm fucking crazy but I'm free
Zgłoś
raistpol 2020-01-28, 0:43 2
Zgłoś
T3RMINATOR 2020-01-28, 0:58 3
To psa nie boli.
Zgłoś
Emilian89 2020-01-28, 1:22 7
Zgłoś
Rejti 2020-01-28, 1:33
Dzisiaj tego śmierdziela tutaj nie uświadczysz. Robi to co zawsze, gdy akurat nie czyni swego typowego tandetnego kopiuj-wklej; ssie sobie mikrokuśkę
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem