👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:07
🔥
Tornada w USA
- teraz popularne
🔥
Jeszcze zdążę zjechać
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Patrząc na to przez sam ekran telefonu, można zesrać się ze strachu, ale oni znaleźli czas na śmieszkowanie. Do małp nie będę ich porównywał, bo te są zdecydowanie mądrzejsze i mają o wiele więcej instynktu samozachowawczego, niż ameby z filmiku.
Śmiech ma, jak świnia kaszel. Mam nadzieję, że auto trafione-zatopione 😎
ARock napisał/a:
kretyński śmiech debila🤷♂️
Cecha wspólna przygłupów. Nasze sebixy śmieją się podobnie.
SpalonyŻymianin napisał/a:
Jak tam skwierczy taki brak zajęcia, że poza byciem śniadym imbecylem nie ma nic innego to znaleźli.
Tam zajęcia nie brakuje, roboty mają na 1000 lat, np. co zrobić, żeby nie być obślizgłą dziurą rodem z trzeciego świata. Ale że to banda, jak to ująłeś, imbecyli, nie robią nic i koło się zamyka.
Steven_Seagull napisał/a:
Tam zajęcia nie brakuje, roboty mają na 1000 lat, np. co zrobić, żeby nie być obślizgłą dziurą rodem z trzeciego świata. Ale że to banda, jak to ująłeś, imbecyli, nie robią nic i koło się zamyka.
Między innymi z takiego powodu jeździmy właśnie w takie miejsca na wczasy żeby odpocząć od betonu, hałasu i pędu życia. Oni mają wyłożoną lachę i żyją dłużej. Każdy naród jest inny. Dobrym przykładem jest Hiszpania w której byłem ostatnio... jeden wielki beton i kawałek plaży. Wolę zdecydowanie Tajlandię, Grecję i tym podobne.
Xevik20 napisał/a:
Po zachowaniu można stwierdzić, że to banda idiotów .
cz🤬chy mają iloraz inteligencji jak żaba
Xevik20 napisał/a:
Po zachowaniu można stwierdzić, że to banda idiotów .
Wystarczy 2 sekundy posłuchać...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie