Główna Poczekalnia (7) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 55 minut temu
TT Racing
konto usunięte • 2017-06-06, 21:45
Wyścig dla prawdziwych sadoli
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
homorek 2017-06-07, 7:55 6
Są motop🤬deczki i motocojones..... poza tym fajnie zobaczyć w zakręcie przy 170mph napis slow...
Zgłoś
SaveTheTrees 2017-06-07, 11:29
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2017-06-07, 11:40
Mi 3 konta zbanowali za tagi, no dobra nie za tagi ale za to ze ich wyzywałem jak mi post usunęli. Teraz nic nie wrzucam.
Zgłoś
konto usunięte 2017-06-07, 14:25
@savethetrees zgadzam się z tobą ale zobacz że to pierwszy filmik który wrzuciłem i nie ogarniam jeszcze tego wszystkiego a poza tym zamiast wyrzucać filmik i pisać za powód tagi z dupy to mogliby mi troche pomóc albo napisać że mam dopisać pare tagów
Zgłoś
arturkmak 2017-06-07, 14:42
Dla "z dupy moderatora" zawsze piwko!
Zgłoś
~Angel 2017-06-07, 14:47
Gimelord napisał/a:

@savethetrees zgadzam się z tobą ale zobacz że to pierwszy filmik który wrzuciłem i nie ogarniam jeszcze tego wszystkiego a poza tym zamiast wyrzucać filmik i pisać za powód tagi z dupy to mogliby mi troche pomóc albo napisać że mam dopisać pare tagów

W dziale organizacyjnym jest temat poświęcony zarówno POPRAWNEMU TAGOWANIU TEMATÓW jak i ich POPRAWNEGO ZAKŁADANIA w samym regulaminie który zapewne czytałeś przed akceptacją masz punkt mówiącym o tagach:
Cytat:

4.8. Użytkownicy rozpoczynający nowy wątek powinni w odpowiednim polu wpisać co najmniej 2 tagi określające zawartość wątku. Jako tagi należy używać: rzeczowników (np. śmiech, pajac), czasowników (np. śmiać się, pajacować), przymiotników (śmieszny, śmieszna) lub nazw własnych, bezpośrednio związanych z tematem. Tagi powinny być pisane w języku polskim przy użyciu polskich liter (ź, ć, ń i in.).

Wszyscy są winni tylko nie wy a potem coś znaleźć to graniczy z cudem jak tagujecie tagami wyssanymi z dupy.
Tagi: tt racing :: iom

Wcale się nie dziwie że ktoś wywalił bo zanim zaczniesz coś wstawiać to wypada zapoznać się z zasadami panującymi na forum. Tagi i tak w miarę możliwości są poprawiane czy uzupełniane nawet sami użytkownicy zgłaszają tematy z tagami do poprawy sadol.pl/bledne-tagi-vt166754.htm.

I na przyszłość chamstwem tu niczego nie załatwisz.

podpis użytkownika

Zgłoś
konto usunięte 2017-06-07, 16:57 1
@up tak jak już pisałem jestem tu nowy i jak pisze że wystarczą 2 tagi które są związane z tematem to wystarczy więc jeśli się nie interesujesz tym wyścigiem to może te tagi są dla ciebie z dupy ale dla mnie nie, bo IOM nie pisze się z małej litery kolego bo to skrut od Isle Of Man więc obydwa tagi są związane z tematem czyż nie?

Wystarczyło żebyś mi napisał że te tagi nie wystarczą i żebym je poprawił co oczywiście bym zrobił i byłoby po temacie ale jak widzę powód usunięcia tagi z dupy to chamstwem odpowiadam na chamstwo bo to przecież sadol
Nie ma co drzeć mordy temat skończony.
Zgłoś
hackme 2017-06-07, 19:01
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2017-06-07, 19:15
Jakie są nagrody z tych wyścigów, że ludzie tak ryzykują swoim życiem?
Zgłoś
konto usunięte 2017-06-07, 19:55 3
Zgłoś
Piuriel 2017-06-07, 20:41
Za Isle Of Man piwko chętnie. Żeby ogarnąć wyspę w miarę to ok 5 lat tam trzeba przyjeżdżać. Dostać się a zostać dopuszczonym do startu w rajdzie (bo to nie wyścig tylko czasówka) to dwie różne sprawy. Sędziowie obserwują wszystkich i pozwolą jechać lub nie.
Nagrody?
-teraz już pewnie coś jest grosza, ponieważ te zawody mają ogromny prestiż i największe marki się tam stawiają z zespołami.
Zgłoś
johnyMiost 2017-06-07, 22:45
jedno mi się nasuwa- uzależnieni od adrenaliny, podobnie jak ci od base jumping
Zgłoś
konto usunięte 2017-06-08, 10:28 1
Nadludzie. Onboardy z tych wyścigów wgniatają w kanapę.

Polecam dokument o takim gościu co się nazywa Guy Martin.

Każdy z nich jest pokryty bliznami praktycznie na całym ciele.
Zgłoś
~Angel 2017-06-08, 11:43
Gimelord napisał/a:

bo IOM nie pisze się z małej litery kolego bo to skrut od Isle Of Man więc obydwa tagi są związane z tematem czyż nie?

Po pierwsze "skrut" piszemy z ó
Po drugie IOM to skrót:

Aby wytłumaczyć tobie po co są tagi i czemu tak zwracamy na to uwagę to wpisz w wyszukiwarce po tagach

sadol.pl/searchtags.htm

IOM (wielkość liter w tagach nie ma znaczenia) i Isle Of Man i porównaj wyniki wyszukiwania. To że wymagane jest minimum dwa tagi nie oznacza, że ograniczamy się tylko do 2 gdy jest możliwość wpisania kilku które pomogą innym w odnalezieniu tematu lub uniknięciu powielenia tematu.

Gdybyś czytał ze zrozumieniem poprzednią moją wypowiedź to zrozumiałbyś, że to nie ja skasowałem twój temat ale postąpiłbym tak samo.

podpis użytkownika

Zgłoś
konto usunięte 2017-06-09, 22:50
@up Boże, i ty jesteś tu moderatorem? Wpisz w youtube IOM i zobacz co ci wyskoczy. Jeśli szukasz przez google to 4-ty temat od góry. Poza tym nie jedna rzecz może nazywać się tak samo i być bardziej znana niż mała wyspa. Myśl człowieku to nie boli.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem