👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Czym się różni gej od motocyklisty? Niczym - obaj to pedały.
Jestem ciekaw kto ile wyścigów wygra w tym roku, generalnie Tourist Trophy to piękna sprawa

To jest Isle Of Man (IOM) ten skrót dla moderatora, zwany na wyspach TT Racing. Chce się tam wybrać, może za rok się uda

Widze ze komus tez usuneli filmik z komentarzem "tagi z dupy". Portal na poziomie.

@up widzę że jest takich osób więcej. Jestem tu nowy i "tagi z dupy" to chyba standart tutaj?
Nie wiem jak to działa, ale wypadki motocyklowe mają w sobie coś urzekająco pięknego. Samochodowe nawet największe kraksy, wypadki przy pracy, samobójcze skoki itp, itd nic mi tak mordy nie wykrzywia uśmiechem jak soczyste roz🤬bki motocyklistów
Piwko leci, szkoda że tylko jedno można przyznać, zpracowałeś tym u mnie na kratkę.

Piwko leci, szkoda że tylko jedno można przyznać, zpracowałeś tym u mnie na kratkę.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie