złodziej na randce nie zapomina o swoim fachu
We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
podpis użytkownika
We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.

nie znacie siem, on jej ukradnął Facebooka tu nie chodziło o telefon
Elpolaco napisał/a:
Co się tu odj🤬o ? Postrzelił ja czy jaki c🤬j
co k🤬a?
Klasyka jak na ten ścierwoland.
Dalsza część w dziale rehabilitacyjnym, podsekcja deskowanie, ewentualnie w dziale operacyjnym, podsekcja stygmatyzacja.
Dalsza część w dziale rehabilitacyjnym, podsekcja deskowanie, ewentualnie w dziale operacyjnym, podsekcja stygmatyzacja.
K🤬a, ta druga zamiast pomóc to się, k🤬a, chowa.
W takich przypadkach procedura jest prosta, stosowana przez wszystkie wojska obrony terytorialnej na świecie.
Ta taktyka nazywa się "pętla uwolnienia". No, ale, k🤬a, dziś harcerstwo - nie, z WOT beka, no to, k🤬a, mamy
Julków i Oskarki, k🤬a mać.
Tu macie plan, k🤬a, krok po kroku co robić. A ja, k🤬a, idę morsować
tvn24.pl/tvnwarszawa/najnowsze/sedzia-uczy-oskarzonego-czym-jest-patri...
W takich przypadkach procedura jest prosta, stosowana przez wszystkie wojska obrony terytorialnej na świecie.
Ta taktyka nazywa się "pętla uwolnienia". No, ale, k🤬a, dziś harcerstwo - nie, z WOT beka, no to, k🤬a, mamy

podpis użytkownika
Ja jestem patriotą! A ty kim jesteś?tvn24.pl/tvnwarszawa/najnowsze/sedzia-uczy-oskarzonego-czym-jest-patri...
Stary to jest Brazylia, to się nie da... już wyjaśniam Twój plan...
Laska co stoi jak p🤬da, atakuje skutermamę, stary się orientuje, wyciąga kopyto... 2 trupy, w tym czasie stara ogarnęła motur i pajechali na h🤬j....
Laska co stoi jak p🤬da, atakuje skutermamę, stary się orientuje, wyciąga kopyto... 2 trupy, w tym czasie stara ogarnęła motur i pajechali na h🤬j....
kolosasz napisał/a:
K🤬a, ta druga zamiast pomóc to się, k🤬a, chowa.
Gmoch na Sadisticu plany rysuje
To ona ma z 13 lat pedofilu j🤬y
dennissliwa napisał/a:
Fajna ta małolatka
dennissliwa napisał/a:
Fajna ta małolatka
Chude k🤬isko w klapkach... ze smartfonem w tylnej kieszeni... nie wiem czy oprócz kaczyńskiego jest jeszcze inna istota na tej ziemi która wk🤬ia mnie równie mocno.
Zajebista... serio..
podpis użytkownika
==============================================