Może następnym razem będzie mądrzejszy
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kolejny na paralimpiadę 🙂
na szczęście kierowca pojazdu z kamerką nie ignoruje znaków
Nie wiem czy to rozchodzi.
Pewnie na autopilocie jechał teslą
banerr napisał/a:
Łeb w telefonie.
To chinole oni nie ogarniają
WKND
2024-09-19, 22:09
Jak na "zakaz zatrzymywania się" widoczny po prawej, to sporo wiary zrobiło sobie tam parking.
Czyżby smartfoniarz? Wsiada taka k🤬a do samochodu i nie może wytrzymać 5 sekund bez sm.
Jeżdżę samochodem już ponad 20 lat. Sporo z tego zawodowo.
Widziałem wiele wypadków. Mniej lub bardziej dramatycznych.
Jednak szczerze mówiąc nie wiem gdzie się trzeba patrzeć żeby nie zauważyć stojącego na twoim pasie auta?
Czy ludzie naprawdę nie zdają sobie sprawy że auto jadące te 50km/h pokonuje w ciągu każdej sekundy spory dystans?
Patrzenie w telefon na 3 sekundy może być waszym ostatnim spojrzeniem.
Psilocke napisał/a:
Jeżdżę samochodem już ponad 20 lat. Sporo z tego zawodowo.
Widziałem wiele wypadków. Mniej lub bardziej dramatycznych.
Jednak szczerze mówiąc nie wiem gdzie się trzeba patrzeć żeby nie zauważyć stojącego na twoim pasie auta?
Czy ludzie naprawdę nie zdają sobie sprawy że auto jadące te 50km/h pokonuje w ciągu każdej sekundy spory dystans?
Patrzenie w telefon na 3 sekundy może być waszym ostatnim spojrzeniem.
Ale kierowcy nic się nie stało. tylko ten nas ulicy wyszedł gorzej.
Czy mi się wydaje, czy autor przyspieszył?