📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:38

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tak się tylko zastanawiam czy aby na pewno pomysł z bombą jest dobry?
Oglądając czasem obrady sejmu, doszedłem do wniosku że najlepszym sposobem na pozbycie się tych nierobów jest wyłączenie internetu w sejmie. Jak to zrobimy to oni wszyscy umrą z nudów.
Teraz jak dostali służbowe tablety to nic innego nie robią tylko internet przeglądają na obradach.
Oglądając czasem obrady sejmu, doszedłem do wniosku że najlepszym sposobem na pozbycie się tych nierobów jest wyłączenie internetu w sejmie. Jak to zrobimy to oni wszyscy umrą z nudów.
Teraz jak dostali służbowe tablety to nic innego nie robią tylko internet przeglądają na obradach.

Mi po prostu szkoda takich ludzi, sam całe życie pracuje na własna działalność, chce stworzyć coś sam a w tym kłamliwym państwie blokują takich ludzi. zamiast dawać ulgi to karzą . W innych krajach priorytetem jest człowiek i tam był by kimś zakładając własną działalość, a tu nie dość że stawki podatkowe jedne z najwyższych w Europie to zarobki jak w Kazachstanie.
Ten kraj będzie patologiczny póki będą rządzić nim matoły
Ten kraj będzie patologiczny póki będą rządzić nim matoły

W tym kraju strach firmę założyć, bo polityka panuje taka, że prywaciarza trzeba dojechać, aż się zesra uszami....
Bohaterowi filmu do zesrania uszami dużo nie brakuję. Wiedziałem, że jak to całe euro będzie w naszym PIĘKNYM kraju to będą takie wałki, że głowa boli, bo jak sądzę został wydymany pewnie z racji tego przedsięwzięcia.

Dokladnie tak.
Moj ojciec prowadzil kiedys firme. Po paru latach zapukal Urzad Kontroli Skarbowej. Okazalo sie, ze ktorys kontrahent od ktorego moj ojciec kupywal materialy siedzi w pierdlu za oszustwo skarbowe i w zwiazku z tym moj ojciec rowniez jest podejrzany. Zrozumiala sytuacja, wiec sie tym draniom pokazalo wszystkie dokumenty, vaty, pity i sraty, zeby udowodnic niewinnosc. Sprawa sie ponad 2 lata ciagnela. TE wszystkie kontrole spowodowaly, ze moj starszy nie mial ani sily i czasu normalnie prowadzic firme i doprowadzili go do bankructwa. Postawili jasno sprawe- albo nam zaplacisz 250tys podatku, albo bedziemy cie meczyc.
Sprawe nie roztrzygnieto do dzis
Moj ojciec prowadzil kiedys firme. Po paru latach zapukal Urzad Kontroli Skarbowej. Okazalo sie, ze ktorys kontrahent od ktorego moj ojciec kupywal materialy siedzi w pierdlu za oszustwo skarbowe i w zwiazku z tym moj ojciec rowniez jest podejrzany. Zrozumiala sytuacja, wiec sie tym draniom pokazalo wszystkie dokumenty, vaty, pity i sraty, zeby udowodnic niewinnosc. Sprawa sie ponad 2 lata ciagnela. TE wszystkie kontrole spowodowaly, ze moj starszy nie mial ani sily i czasu normalnie prowadzic firme i doprowadzili go do bankructwa. Postawili jasno sprawe- albo nam zaplacisz 250tys podatku, albo bedziemy cie meczyc.
Sprawe nie roztrzygnieto do dzis
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie