📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
lapps napisał/a:
janusz korwin mikke. taki rodzimy ron paul czy vitor orban. jako jedyny od 20 lat trzyma sie liberalnych pogladow, a bedac poslem przez 1 rok w 91 dawal inicjatywy ustawodawcze rzeczywiscie zgodne z jego pogladami. jak nie chcesz zeby panstwo ci mowilo co masz robic, kogo zatrudniac, komu oddawac swoje ciezko zarobione pieniadze. glosuj na niego. jak chcesz samemu na wlasna reke ubezepieczac sie na przyszlosc. glosuj na niego. jezeli chcesz samemu decydowac czego maja sie uczyc twoje dzieci. glosuj na niego. jesli nie chcesz z wlasnej kieszeni utrzymywac kilkaset tysiecy urzednikow, glosuj na niego. jak chcesz byc samemu odpowiedzialnym za swoje zycie i dostawac pieniadze adekwatne do wykonanej pracy, to nie masz innego wyjscia:P
Przesłuchaj sobie
Tyle razy rząd nas zrobił w kakao, że juz nikomu nie zaufam
jak dla mnie to jeden z smutniejszych filmików na sadolu od bardzo, bardzo dawna
przykra historia gościa wydymanego przez państwo, a my możemy tylko ponarzekać na to jak rząd dyma zarówno jego jak i nas wszystkich
przykra historia gościa wydymanego przez państwo, a my możemy tylko ponarzekać na to jak rząd dyma zarówno jego jak i nas wszystkich

To WIĘKSZOŚĆ wybrała tę hołotę lewicową z rudym pyskiem na czele.
Wstyd mi za ludzi popierających lewactwo...
Nie trzeba szukać i się zastanawiać do czego dążą te gnidy bo to widać np. na tym filmie a do jełopów co nie rozumieją to napiszę prosto na miarę intelektualną wyborców PO. Lewactwo, rude mordy palikoty i inne szkodniki krok po kroku dążą do upadku tego państwa i działają w interesie innych narodów !!! Obedrą Was z godności, moralności. kasy i będziecie frustrowani jak ten Pan na filmie a wtedy będziecie narzekać jak to źle w kraju ale pamiętaj... oddając głos na platformę wbijasz sam sobie gwoździa w trumnę.
a tak od siebie to brzydzę się lewicą
Wstyd mi za ludzi popierających lewactwo...
Nie trzeba szukać i się zastanawiać do czego dążą te gnidy bo to widać np. na tym filmie a do jełopów co nie rozumieją to napiszę prosto na miarę intelektualną wyborców PO. Lewactwo, rude mordy palikoty i inne szkodniki krok po kroku dążą do upadku tego państwa i działają w interesie innych narodów !!! Obedrą Was z godności, moralności. kasy i będziecie frustrowani jak ten Pan na filmie a wtedy będziecie narzekać jak to źle w kraju ale pamiętaj... oddając głos na platformę wbijasz sam sobie gwoździa w trumnę.
a tak od siebie to brzydzę się lewicą

Posłowie i tak to pewnie mają w dupie, co powiedział. Jak i zresztą kraj.

Dlaczego siedzimy i nic nie robimy? Dlaczego nie zbierzemy się wszyscy: górnicy, rolnicy, strażacy .... i nie zrobimy ogólnonarodowego strajku jak w sprawie AKTA?? za niedługo każą nam płacić za oddychanie...
Do czego to wszystko dąży...
Do czego to wszystko dąży...

@ Pilotn22
Pisząc " potrzebujemy polityki lewicowej " domyślam się, że jesteś urzędasem a stołek masz " po znajomości "
Może jestem niedouczony ale potrafię odróżnić zdrajców i złodziei od polityków...
Nigel Farage bardzo trafnie podsumowuje w jednym z przemówień w jakim kierunku łunia zmierza i kto tym statkiem steruje...
Pisząc " potrzebujemy polityki lewicowej " domyślam się, że jesteś urzędasem a stołek masz " po znajomości "
Może jestem niedouczony ale potrafię odróżnić zdrajców i złodziei od polityków...
Nigel Farage bardzo trafnie podsumowuje w jednym z przemówień w jakim kierunku łunia zmierza i kto tym statkiem steruje...

A jak sprawdzisz solidnosc firmy? Jesli maja wygrywac spolki z najwiekszym doswiadczeniem i rzetelna historia wykonawcza to mlode przedsiebiorstwa w ogole nie mialyby prawa istniec...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie