👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:09

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Teraz chłopcy z Bolidów Młodzieży Wiejskiej będą mieli z czego czerpać natchnienie. Za to piwa akurat nie powinno być

A czego innego, można spodziewać się po Japonii?
Tam nic nie jest normalne...
Tam nic nie jest normalne...

Dlaczego " Oczywiście Japonia " W Polsce jeszcze gorsze samochody po "Tuningu" widziałem.

Przynajmniej tymi autami nie jeżdżą na co dzień w przeciwieństwie do naszym rodzimych tunerów

nie chcę posługiwać się stereotypami, ale przypuszczam, że w ten sposób rekompensują sobie małe k🤬sy

Widać kolega nieogarnięty w dziedzinie tuningu. Zdziwiło mnie Twoje stwierdzenie "oczywiście Japonia". A słyszałeś o takim czymś, jak JDM? Tuning w Japonii stoi na bardzo wysokim poziomie.
PS. takie 'kwiatki' jak pokazałeś, częściej spotkać można w Rosji. Nie trafiłeś z opisem.
PS. takie 'kwiatki' jak pokazałeś, częściej spotkać można w Rosji. Nie trafiłeś z opisem.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie