Kierowca przeżył, odnosząc jedynie niewielkie obrażenia. ...
Kierowca przeżył, odnosząc jedynie niewielkie obrażenia. ...
70-latek z epilepsją posiada uprawnienia do prowadzenia pojazdów... Zresztą, czemu ja się dziwię. W Wielkiej Brytanii Ministrem Spraw Wewnętrznych została muzułmanka, która, jak sama przyznaje: "w swoim życiu prowadzona jest tylko przez zasady Koranu." Odpowiada za politykę wizową, migracyjną, wydaje rozkazy całej policji...
Czytamy, słyszymy i piszemy o zjawisku w Polsce nazywanym ojkofobią.
Zjawisko to jest znacznie silniejsze i bardziej widoczne w Brytanii, która wielka już od jakiegoś czasu nie jest.
W tej kategorii Brytania jest absolutnym rekordzistą świata.
Niegdyś tak dumna, szanowana i podziwiana brytyjska dynastia królewska.
Kim oni są tak naprawdę dzisiaj? Bogatymi pacynkami w teatrzyku?
Kim będą, gdy skończy się majątek zrabowany w połowie świata?
Jak się ta dynastia zakończy?
Transportem w taczkach do kanału La Manche?
70-latek z epilepsją posiada uprawnienia do prowadzenia pojazdów... Zresztą, czemu ja się dziwię. W Wielkiej Brytanii Ministrem Spraw Wewnętrznych została muzułmanka, która, jak sama przyznaje: "w swoim życiu prowadzona jest tylko przez zasady Koranu." Odpowiada za politykę wizową, migracyjną, wydaje rozkazy całej policji...
Bardzo ok! Na brytolach kara za Jałtę musi być!😁
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie