Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:07
Turbulencje
~Angel • 2019-06-17, 20:20
Cytat:

Chwile grozy przeżyli pasażerowie lotu z Prisztiny do Bazylei, gdy samolotem bułgarskich linii lotniczych wstrząsnęły silne turbulencje. 10 osób zostało przewiezionych do szpitala.

Jeden ze wstrząsów podczas lotu był tak silny, że wyrzucił stewardessę razem z wózkiem aż pod sufit. Autorka nagrania Mirjeta Basha była przekonana, że ​​samolot się rozbije. Jak dodała, niektórych pasażerów poparzyła gorąca woda z kubków, które w trakcie turbulencji wyskoczyły pod sufit. Wśród osób, które trafiły do szpitala, był jej mąż.

Samolot wylądował bezpiecznie na lotnisku w Bazylei.

źródło

podpis użytkownika

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2019-06-17, 21:11 22
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
banana12462541 2019-06-17, 21:18 1
Jak się dobrze przyjrzycie to w 0:22 widać cycka
Zgłoś
Szymon86 2019-06-17, 21:30
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
lm65 2019-06-17, 21:30 71
Najgorzej miała osoba robiąca kupę w toalecie
Zgłoś
kwas79 2019-06-17, 21:35
Darmowe drinki z nieba.
Zgłoś
madufo 2019-06-17, 21:48 3
Nie bede zgrywać kozaka, zesrałbym sie ze strachu
Zgłoś
mazga50 2019-06-17, 21:57
Myślałem, że przeciwpożarowe tryskacze sufitowe się włączyły...
Zgłoś
MalcolmX 2019-06-17, 22:21 7
Zgłoś
camson 2019-06-17, 22:48 2
Dlatego nigdy nie odpinam pasa w samolocie
Zgłoś
saves 2019-06-17, 22:52 4
Pilot leciał po wybojach.
Zgłoś
siewier666 2019-06-17, 22:59
i problemy z zatwardzeniem mijają jak ręką odjął innymi słowy w Mig
Zgłoś
Dzisiaj 2019-06-17, 23:51
Jesli ktos lecial i kiedys mial choc srednie turbulencje ten wie, ze nie jest to ciekawe... Jakbym mial takie jak na filmie to zesralbym sie na miejscu.
Zgłoś
camson 2019-06-18, 0:12
Dzisiaj napisał/a:

Jesli ktos lecial i kiedys mial choc srednie turbulencje ten wie, ze nie jest to ciekawe... Jakbym mial takie jak na filmie to zesralbym sie na miejscu.

Raz jak leciałem do Dublina nocą trafiłem na dość silne turbulencje. Odczucie trochę podobne do bujania na promie podczas sztormu. Tym także tłumaczę zachowanie dwóch panów, którzy "byli łaskawi puszczać pawia"
Zgłoś
pudel82x 2019-06-18, 0:19 2
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem