Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wrócisz, to statystycznie pewne. Ale ile zwiedzisz i cos z tego wylapiesz dla siebie, w takiej temperaturze to już inna sprawa 😉
A już pisanie, o jakimś wstawianiu twoich filmików, przez twoje dziecko, o twojej agonii, to zwykle pisanie pod publikę Jooo. Szukasz tutaj aprobaty ? Słabe miejsce wybrałaś 😉
Oszalałeś, Driverze. Nie doszukuj się dziwnych rzeczy tam, gdzie ich nie ma.
Ani nie szukam.aprobaty tutaj, ani nigdzie indziej.
Taki żarcik miał być

A ile skorzystałam opowiem Ci, jak wrócę

Oszalałeś, Driverze. Nie doszukuj się dziwnych rzeczy tam, gdzie ich nie ma.
Ani nie szukam.aprobaty tutaj, ani nigdzie indziej.
Taki żarcik miał być
A ile skorzystałam opowiem Ci, jak wrócę
Bierz życie i tą Turcję całymi garściami. Tego Ci życzę z całego serca (choć była żona twierdzi, że mam tak kamień)
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?Bierz życie i tą Turcję całymi garściami. Tego Ci życzę z całego serca (choć była żona twierdzi, że mam tak kamień)
Pamiętaj, byłe żony nigdy nie mają racji!

Tak właśnie zamierzam! Jak wrócę opowiem Ci, jak było

Pamiętaj, byłe żony nigdy nie mają racji!
Tak właśnie zamierzam! Jak wrócę opowiem Ci, jak było
No widzisz.... Ta jednak na złość, chyba ma rację
Ale wyjątki potwierdzają regułę 😉
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?@
poproś o numer i idź na priv świrować do niej, a nie tu komentarze zaśmiecasz
Dziękuję Kolego za poradę. Ale to juz dawno za mna 😉 Nie wierz nigdy kobiecie, dobra rade ci dam .... tak ktoś śpiewał wiele, wiele lat temu i miał 100 % racji 😉
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie