O to gnój... ja tam lecę niebawem, lepiej, żeby na mnie nie trafił... 😈
Nie boisz się, że się spalisz? Źle Ci w piwnicy?

Jak już się zdecydujesz i polecisz tam, to jakbyś poparzyła 99,9% ciała, to wrzuć fotorelacje ze zmiany opatrunków

Jak już się zdecydujesz i polecisz tam, to jakbyś poparzyła 99,9% ciała, to wrzuć fotorelacje ze zmiany opatrunków
Ty małpo zielona! 😁
Dla Was zawsze...
Na hardzie ja zobaczymy jak ko🤬y biała bez szmaty na głowie zobaczą.
O to gnój... ja tam lecę niebawem, lepiej, żeby na mnie nie trafił... 😈
Do Turcji w lipcu czy sierpniu ? Hmmm
Życzę Ci jak najlepiej, ale temperatury zabijają. Srednio coś zwiedzac w tym okresie
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?Do Turcji w lipcu czy sierpniu ? Hmmm
Życzę Ci jak najlepiej, ale temperatury zabijają. Srednio coś zwiedzac w tym okresie
Na przełomie

No co zrobić, jak przeżyję to wrócę i masa ludzi bedzie kląć pod wąsem. Jak nie przeżyję to polecę dziecku wstawić filmiki z agonii.
Jak nie patrzeć, dupa z tyłu

podpis użytkownika
"A może słucham Ciebie, a może mnie to jebie ..."Kaliber 44 - "Może tak może nie"
Na przełomie
No co zrobić, jak przeżyję to wrócę i masa ludzi bedzie kląć pod wąsem. Jak nie przeżyję to polecę dziecku wstawić filmiki z agonii.
Jak nie patrzeć, dupa z tyłu
Wrócisz, to statystycznie pewne. Ale ile zwiedzisz i cos z tego wylapiesz dla siebie, w takiej temperaturze to już inna sprawa 😉
A już pisanie, o jakimś wstawianiu twoich filmików, przez twoje dziecko, o twojej agonii, to zwykle pisanie pod publikę Jooo. Szukasz tutaj aprobaty ? Słabe miejsce wybrałaś 😉
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?