📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:02

Leatherface napisał/a:
To ten ówczesny zachodni agent jak obecnie Tusk tak?
Ty, ale Piłsudskiego to ty szanuj!
hardowski napisał/a:
Ty, ale Piłsudskiego to ty szanuj!
Od kiedy zdrajców i agentów należy szanować. Widzę że nie wiesz to cię uświadomię, że zadaniem Piłsudskiego było podłożenie Polski bolszewikom. Jednak pozostali generalowie, którzy nie byli wtajemniczeni w ten proceder, nieświadomie pokrzyzowali ten plan. Prawda bywa bolesna jak to mówią

lol, spermiarstwo wspierające internetowe szony mają ból dupy o jakieś laski mówiące, że nie mają problemów z randkowanie z obcokrajowcami, komedia.. chcą niech się umawiają z kim mają ochotę i co wam do tego, nikt wam nie broni spotykać się z laskami z innych krajów.
Leatherface napisał/a:
Od kiedy zdrajców i agentów należy szanować. Widzę że nie wiesz to cię uświadomię, że zadaniem Piłsudskiego było podłożenie Polski bolszewikom. Jednak pozostali generalowie, którzy nie byli wtajemniczeni w ten proceder, nieświadomie pokrzyzowali ten plan. Prawda bywa bolesna jak to mówią
Bolszewikom? Toś teraz popłynął chłopie...

Już bez przesady, Polki tez można znaleźć wartościowe. Ale zauważyłem jedna rzecz - materiał na żonę prędzej zdajesz na wsi niż dużym mieście…
hardowski napisał/a:
Bolszewikom? Toś teraz popłynął chłopie...
Rozwiń swoją myśl.
cazio napisał/a:
Już bez przesady, Polki tez można znaleźć wartościowe. Ale zauważyłem jedna rzecz - materiał na żonę prędzej zdajesz na wsi niż dużym mieście…
No ja znalazłem w mieście wojewódzkim. I nawet chce prać, gotować, sprzątać i dzieci ogarniać. Ewenement.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie