P@N K@C napisał/a:
z górki
![]()
a widziałeś kiedyś turlanie POD górkę?

soqman napisał/a:
a widziałeś kiedyś turlanie POD górkę?
chciałeś zabłysnąć?

W Polsce też jest kilka takich miejsc. Gdzieś chyba w okolicach Wałcza jest jedno. Znajoma z mężem była mówiła, że fajna sprawa, samochód tak jak na filmie sam pod górkę jechał, wylana woda płynęła pod górkę, itp.

@ Miranda
W Karpaczu na 100% jest jedno i nie jestem pewien czy w Szklarskiej Porębie nie ma.
W Karpaczu na 100% jest jedno i nie jestem pewien czy w Szklarskiej Porębie nie ma.
no i ze nikt jej nie zatrzymal tylko stoja i sie gapia niech sobie zemby wybije ;/ co za ludzie

dokładnie tak samo jest z butelką turlającą się z górki, zawsze musi zatrzymać się na jakimś wystającym kurestwie

Byłem w takim jednym magicznym miejscu. Butelka i rowery pod górkę same się toczyły, ale zapamiętałem nieco negatywnie to miejsce. Słuchawki z telefonu mi się popsuły w nim ;(
podpis użytkownika
"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kim