Kumpla w potrzebie na obczyźnie nie zostawili i to się chwali. Inna kwestia to sposób "holowania"

Austriacy to c🤬je, a prawdziwi kumple powinni zachowywac sie jak Ruscy. Hitler byl Austriakiem a to kawal c🤬ja byl. A kto sie nigdy nie naj🤬, niech pierwszy rzuci kamien!

wszyscy wyszli wszyscy wrócą a nie jak k🤬y które czasem widać jak zostawiają znajomych bo zaj🤬i
Semper Fidelis.
"Świat jaki znamy odchodzi jednak to przeszłość jest kluczem do przyszłości"
podpis użytkownika
Świat bez muzyki? To nie dla mnie."Świat jaki znamy odchodzi jednak to przeszłość jest kluczem do przyszłości"
C🤬jowo trochę, dwóch chłopa idących całkiem prosto ciągnie zioma po glebie, kopią go, poj🤬e w c🤬j. Sam pamiętam, jak jakiś czas temu niosłem przewieszonego przez plecy zioma(sk🤬iel ważył wtedy grubo ponad stówę
) przez ponad 5 kilometrów jak wracaliśmy z buta z popijawy. Sam byłem naj🤬y w sztok, wyj🤬iśmy się w c🤬j razy i szliśmy z 4 godziny, ale jakbym go zostawił, to by zamarzł, bo byliśmy na j🤬ym odludziu. A ci we dwóch go nie mogli pod ramiona wziąć, sk🤬ysyństwo. Ale śmieszne i tak, jakich kumpli sobie wybrał, tak ma.

podpis użytkownika
Look down at me and you see a fool. Look up at me and you see a god. Look straight at me and you see yourself.
git fumfle razem pijemy razem wracamy. prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedzie.