Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:05
Turyści w czasach pandemii
McQurwa • 2020-08-04, 8:18
Do bójki doszło w piątek na pokładzie holenderskich linii KLM, lecącego z Amsterdamu na Ibizę. Pasażerowie lotu obezwładnili dwóch mężczyzn, po tym jak nie chcieli oni założyć maseczek i zaczepiali inne osoby.

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2020-08-04, 15:46 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
mr-dupa 2020-08-04, 15:52 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2020-08-04, 15:55 3
Zgłoś
Wiewór 2020-08-04, 16:28 1
Ciężko uwierzyć że to nie troglosi z Podkarpacia.
Zgłoś
kevlarus 2020-08-04, 17:10 5
Wszystko w temacie. Pozdr.

Zgłoś
mesjans 2020-08-04, 17:38 1
Przynajmniej podróż szybciej zleciała.
Zgłoś
konto usunięte 2020-08-04, 18:53 1
mr-dupa napisał/a:

Widać że masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem...
Nigdzie nie napisałem że wirusa nie ma a wręcz przeciwnie... tylko nie jest aż tak straszny jak straszyły filmiki. Jeśli dziennie masz zarażonych 500 osob to na drugi dzień jest ich 4 tysiące- pomnóż ta liczbę przez ilość dni....- wiec na 100% przeszedłeś wirusa może nawet Jeszcze w lutym (sporo osob miało wysoką kilkudniową gorączkę)..

Nie wiem, ja tam lekarzem nie jestem ani statystykiem, ale wydaje mi się że bardzo upraszczasz.
Wiem że w mediach podają nam bullshit i żeby nie we wszystko wierzyć, ale mam paru znajomych lekarzy którzy mówią że koronka i jej powikłania to o wiele większe zagrożenie, mówią też: nie panikuj, noś maseczkę gdy idziesz wśród ludzi i zmieniaj ją często, myj ręce i zachowuj higienę.
Co do tej gorączki w lutym, słyszałeś o syndromie Munchhausena ?
Ludzie słyszą w telewizji że panuje epidemia, że objawami jest gorączka więc ludzie panikują i dostają stanu podgorączkowego, choć nic im nie dolega.
Zgłoś
kulawiec 2020-08-04, 19:11
Zgłoś
medyklujleczywchuj 2020-08-04, 21:11 1
Zgłoś
konto usunięte 2020-08-04, 22:13
Zgłoś
konto usunięte 2020-08-04, 22:22 1
MrLiquor napisał/a:

stety nie, to rodacy tego pana, który jest namaszczany na najbardziej kulturalnego europ

To wstawianie wszędzie wielkich liter "po" jest żenujące, ale czego się spodziewać jak elektorat prawdziwie polskiej partii to w większości ludzie z podstawowym.
Zgłoś
ProVVe 2020-08-04, 23:01 1
Zgłoś
konto usunięte 2020-08-04, 23:02 1
Zgłoś
darthbanji 2020-08-04, 23:20 1
Na każdej maseczce powinno być napisane: "Jestem idiotą"
Zgłoś
mr-dupa 2020-08-04, 23:46
wilkoala napisał/a:

Nie wiem, ja tam lekarzem nie jestem ani statystykiem, ale wydaje mi się że bardzo upraszczasz.
Wiem że w mediach podają nam bullshit i żeby nie we wszystko wierzyć, ale mam paru znajomych lekarzy którzy mówią że koronka i jej powikłania to o wiele większe zagrożenie, mówią też: nie panikuj, noś maseczkę gdy idziesz wśród ludzi i zmieniaj ją często, myj ręce i zachowuj higienę.
Co do tej gorączki w lutym, słyszałeś o syndromie Munchhausena ?
Ludzie słyszą w telewizji że panuje epidemia, że objawami jest gorączka więc ludzie panikują i dostają stanu podgorączkowego, choć nic im nie dolega.

Wtedy nikt za bardzo nie przejmował się wirusem bo polacy latali po całym świecie- nie ma to nic wspólnego z żadnymi syndromami.
Sporo moich znajomych w tym tych którzy podróżowali po świecie zachorowali na " strasznie silną grype".
Granice były pootwierane, tak więc ludzie z Wietnamu, Chin, itp latali sobie tu i tam to i juz mogli pozarażać A jeśli uważasz że wirus uderzył w Kwietniu tak jak zagościł Szumowski na Polskich ekranach to się mylisz...
Owszem koronka i powikłania sa większe ale grypa również sporo potrafi nabroić.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem