Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Widać że masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem...
Nigdzie nie napisałem że wirusa nie ma a wręcz przeciwnie... tylko nie jest aż tak straszny jak straszyły filmiki. Jeśli dziennie masz zarażonych 500 osob to na drugi dzień jest ich 4 tysiące- pomnóż ta liczbę przez ilość dni....- wiec na 100% przeszedłeś wirusa może nawet Jeszcze w lutym (sporo osob miało wysoką kilkudniową gorączkę)..
Nie wiem, ja tam lekarzem nie jestem ani statystykiem, ale wydaje mi się że bardzo upraszczasz.
Wiem że w mediach podają nam bullshit i żeby nie we wszystko wierzyć, ale mam paru znajomych lekarzy którzy mówią że koronka i jej powikłania to o wiele większe zagrożenie, mówią też: nie panikuj, noś maseczkę gdy idziesz wśród ludzi i zmieniaj ją często, myj ręce i zachowuj higienę.
Co do tej gorączki w lutym, słyszałeś o syndromie Munchhausena ?
Ludzie słyszą w telewizji że panuje epidemia, że objawami jest gorączka więc ludzie panikują i dostają stanu podgorączkowego, choć nic im nie dolega.

stety nie, to rodacy tego pana, który jest namaszczany na najbardziej kulturalnego europ
To wstawianie wszędzie wielkich liter "po" jest żenujące, ale czego się spodziewać jak elektorat prawdziwie polskiej partii to w większości ludzie z podstawowym.

Nie wiem, ja tam lekarzem nie jestem ani statystykiem, ale wydaje mi się że bardzo upraszczasz.
Wiem że w mediach podają nam bullshit i żeby nie we wszystko wierzyć, ale mam paru znajomych lekarzy którzy mówią że koronka i jej powikłania to o wiele większe zagrożenie, mówią też: nie panikuj, noś maseczkę gdy idziesz wśród ludzi i zmieniaj ją często, myj ręce i zachowuj higienę.
Co do tej gorączki w lutym, słyszałeś o syndromie Munchhausena ?
Ludzie słyszą w telewizji że panuje epidemia, że objawami jest gorączka więc ludzie panikują i dostają stanu podgorączkowego, choć nic im nie dolega.
Wtedy nikt za bardzo nie przejmował się wirusem bo polacy latali po całym świecie- nie ma to nic wspólnego z żadnymi syndromami.
Sporo moich znajomych w tym tych którzy podróżowali po świecie zachorowali na " strasznie silną grype".
Granice były pootwierane, tak więc ludzie z Wietnamu, Chin, itp latali sobie tu i tam to i juz mogli pozarażać

Owszem koronka i powikłania sa większe ale grypa również sporo potrafi nabroić.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie