👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
42 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@markop4321
dokladnie tak, zamiast sie zajmowac waznymi rzeczami przypier.dalaja sie o byle gowno. ale to tez zalezy od czlowieka..
dokladnie tak, zamiast sie zajmowac waznymi rzeczami przypier.dalaja sie o byle gowno. ale to tez zalezy od czlowieka..

Policjanci mają w danym okresie mieć takie a takie rezultaty. To nie do nich w sumie powinny być pretensje, że próbują uratować swoją skórę, tylko do debili ponad nimi, którzy nie sprecyzują, że złapanie kolesia na "rozglądaniu się" to żaden wyczyn...
soqu1 napisał/a:
Policjanci mają w danym okresie mieć takie a takie rezultaty. To nie do nich w sumie powinny być pretensje, że próbują uratować swoją skórę, tylko do debili ponad nimi, którzy nie sprecyzują, że złapanie kolesia na "rozglądaniu się" to żaden wyczyn...
ale policjant powinien być też człowiekiem a nie szarpać jak wynika z relacji biednego turystę który przechodził przez ulicę 3 metry od pasów
soqu1 napisał/a:
Dokładnie. Bo to społeczeństwo jest złe a policja dobra i jakieś osiągnięcia muszą mieć

Rafal1757 napisał/a:
przez tą kamerę chce mi się rzygać. Dziwna jakaś...
Nie dziwna kamera tylko "redukcja drgań" z YouTube

Można sobie taki "bajer" dodać gdy wstawiasz tam filmy.

głos ma jak ten z "podrywaczy" moze za zboka go wzieli i chcieli powinac:)
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie