👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
25 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ale o kaczyńskim złego słowa nie powie. A potem zdziwienie po wyborach, że dalej mamy dziurawe drogi.
,pensja mała itp
,pensja mała itp

kama20030 napisał/a:
Sugerujesz że strzeliło jej coś do łba i gada od rzeczy? Widzę kolejna otumaniona przez TVmiejcie wyrozumialosc dla starszych ludzi, bo kiedys my nimi bedziemy i nie wiadomo co nas strzeli
![]()

Uwaga !!!! - to może być zwykła manipulacja -Tej kobiety nie widać a ile roboty się przebrać w moher i mówić bzdury. Metoda oszczerstw poprzez pokazywanie sfingowanych skrajności jest powszechnie stosowana. Ostatnia mi znana to podsyłanie pod krzyż przed pałacem prezydenckim niby oszołomów niespełna rozumu. Po dwóch latach widziany był jeden z nich w towarzystwie Palikota dobrze ubrany i mówiący ostro oraz sprawnie. Poszukajcie ,, Andrzejek pod krzyżem "
@ slig01
Skoro tak piszesz, to też w pewien sposób zaliczasz się do p🤬dowatych internetowych kowbojów.
Wydaje mi się, że normalny facet po prostu nie będzie się nad tym spuszczał tak jak Ty i reszta.
I jeszcze jedno: co niby ma wspólnego komentowanie ze zdolnością do bycia głową rodziny?
Skoro tak piszesz, to też w pewien sposób zaliczasz się do p🤬dowatych internetowych kowbojów.
Wydaje mi się, że normalny facet po prostu nie będzie się nad tym spuszczał tak jak Ty i reszta.
I jeszcze jedno: co niby ma wspólnego komentowanie ze zdolnością do bycia głową rodziny?
A niby co Tusk ma poradzić, że ma niemiecką rodzinę ? On sobie tego nie wybrał.
nienawidze tuska, ale co to za argument: "jest zdrajca, bo ma niemiecką rodzine"
mamy (chyba) posła murzyna godsona, geja biedronia, grodzką, a róża thun von coś tam, to nawet sobie niemieckiego nazwiska nie zmieniła.
mamy (chyba) posła murzyna godsona, geja biedronia, grodzką, a róża thun von coś tam, to nawet sobie niemieckiego nazwiska nie zmieniła.

Co ona pieprzy... specjalnie wpisałem w google mapy "Drajec", ale nie było takiej miejscowości. Tusk jest z Drajca, to jest nieprawda

donald t., ciekawe jak długo będzie w stanie udawać przed swoimi kamerami męża stanu. Btw. ta moherka ma większe jaja niż większość młodych obecnie, pewnie to mohery pierwsze ruszą na wiejską o ile będzie jakieś powstanie

maxi 96. ubawilam sie setnie. popracuj nad zrozumieniem wypowiedzi.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie