To akurat jedyna rzecz, ktorej nie jestem przeciwny. Kobiety zyja dluzej, pracuja krocej, lżej i maja okolo 10 lat emerytury. A faceci 2-3. Rownouprawnienie, suki

Oczywiscie najlepiej, jakby kazdy sam sobie odkladal we wlasnym zakresie na wlasna emeryture, ale coz. Z zusu juz nie ma odwrotu ; )

Niech te k🤬y chociaż zioło zalegalizują! Z blantem w ryju mogę j🤬 i do setki

P🤬le 65 to jest dużo a tu do 67 chce przedłużyć. To może p🤬lnę se od razu w łeb bo i tak nie dożyję takiego wieku.
Cytat:
Niech te k🤬y chociaż zioło zalegalizują!
Taa k🤬a, on ci zalegalizuje. Chyba jak mu Obama albo Merkel tak każe.
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih

Ruda k🤬a zdradziecka wyprzedaje nasz Piastowwski naród na lewo i prawo!
okanslig napisał/a:
To akurat jedyna rzecz, ktorej nie jestem przeciwny. Kobiety zyja dluzej, pracuja krocej, lżej i maja okolo 10 lat emerytury. A faceci 2-3. Rownouprawnienie, suki
![]()
to zacznij rodzić dzieci i je wychowywać

podpis użytkownika
-Gdybyś kochał się z kimś po raz absolutnie ostatni... Jak by było?-Niesamowicie smutno.
-Też tak sądzę.
-Zasmuć mnie..
Cytat:
to zacznij rodzić dzieci i je wychowywać
![]()
Zmusza was ktoś do tego? Są środki antykoncepcyjne, jest aborcja. To najbardziej c🤬jowy argument pseudo-feministek. "Bo my rodzimy dzieci". No k🤬a, każe wam ktoś?
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
"To akurat jedyna rzecz, ktorej nie jestem przeciwny. Kobiety zyja dluzej, pracuja krocej, lżej i maja okolo 10 lat emerytury. A faceci 2-3. Rownouprawnienie, suk"
do okanslig, twoja inteligencja jest poniżej poziomów filmów czy też obrazków pojawiających się na Sadistic , Zapewne jesteś pierwszą istotą urodzoną przez ciąże poza maciczną albo inaczej wypełzłeś z kapusty aaaa jak jest normalnie to podziękuj swojej matce tzn " suce " tak jak to ująłeś że pozwoliła Ci żyć .
do okanslig, twoja inteligencja jest poniżej poziomów filmów czy też obrazków pojawiających się na Sadistic , Zapewne jesteś pierwszą istotą urodzoną przez ciąże poza maciczną albo inaczej wypełzłeś z kapusty aaaa jak jest normalnie to podziękuj swojej matce tzn " suce " tak jak to ująłeś że pozwoliła Ci żyć .
podpis użytkownika
Nie interesuje mnie kim jesteś, nie interesuje mnie czy umrzesz jutro czy za 100 lat, nie interesuje mnie czy jesteś chory czy zdrowy, czy jesteś kolorowy czy biały, wierzący czy nie.

Dałem piwo, wyszło z poczekalni, teraz będą komenty dopiero.