📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:45

Pan JKM to niebezpieczny czób, a ludzie łykają jego hasła bo fajnie gada.

Echelon ; Jeszcze glosowac nie moze a sie wymadrza, to co powiesz na to ze pod krzyzem z transparentami (np. zabierzcie palac itp) stali gimnazjalisci?
Tak nie robi siary i dlatego jesteśmy europejskimi cieciami. Głosujcie na Tuska barany to będziemy zadłużać się dalej.
Tak na marginesie poczytaj cały program WIP-u, a nie rzucaj hasełek z ONET-u.
Tak na marginesie poczytaj cały program WIP-u, a nie rzucaj hasełek z ONET-u.

Poczytaj sobie Friedmana, Hayka, Misesa albo Rothbarda a potem wypowiadaj się na temat ekonomii. Potem sobie spójrz na rządy Tchatcherowej, reformy w Australii, ostatnio nawet w Estonii. Spójrz na Stany z początku wieku, itp. A potem poczytaj bajki Tuska, Keynesa i socjalistycznej braci.

hahahaha bo Ty pewnie uważasz, że Tusk z liberałów się wywodzi:P Socjalizm bardzo dobrze rozumiem bo mamy z nim do czynienia od przeszło 60 lat. Ty nie rozumiesz nawet pojęcia ekonomia.

Echelon napisał/a:
A mnie twoja. Jeszcze gnojku prawa głosować nie masz a się wymądrzasz, w profilu se ustawiasz 71 lat zeby sobie członka wydłużyć.
Spójrz ile ty ustawiłeś.
Echelon napisał/a:
Do Tuska nic nie mam - w sensie - jest "mniejszym złem" od innych polityków - np takiego JKM![]()
jeśli Tusk dla ciebie jest mniejszym złem to faktycznie jesteś kompletnym idiotą.
Echelon napisał/a:
Tak ? Cytujesz książki które praktycznie na każdej uczelni ekonomicznej zostały już dawno obalone Tak to jest jak się nie czyta ze zrozumieniem.
Tym ostatnim zdaniem pobiłeś rekordy absurdu.
Echelon w przeciwieństwie do Ciebie mam prawo głosu.
el polaco - kolejny co to bzdury wygaduje, a potem po nim powtarzają. W Stanach kryzys wybuchł dlatego ponieważ państwo wydało (a dokładnie Clinton) ustawę o ochronie ludności kolorowej zaciągającej kredyty. W istocie ludzie zaciągali kredyty i ich nie spłacali. Banku zaczęły bankrutować, a państwo przeznaczać pieniądze na ich utrzymanie.
el polaco - kolejny co to bzdury wygaduje, a potem po nim powtarzają. W Stanach kryzys wybuchł dlatego ponieważ państwo wydało (a dokładnie Clinton) ustawę o ochronie ludności kolorowej zaciągającej kredyty. W istocie ludzie zaciągali kredyty i ich nie spłacali. Banku zaczęły bankrutować, a państwo przeznaczać pieniądze na ich utrzymanie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie