Taką grafikę znalazłem w jednej z dzisiejszych gazet...
Masz jakiś problem?
Wypłacz się panu premierowi na ramieniu!
Konto usunięte
2011-09-24, 13:44
ja p🤬lę
mało tego że w wiadomościach nie pokazują tego co się dzieje w kraju i na świecie,a tylko kto kogo podał do sądu, kto jakiego spota zrobił, kto był w piekarni, a kto w stolarni ...
to jeszcze ta zaraza przenosi się na sadistic
podpis użytkownika
Nie wierze w diabła wierze w zazdrość i zawiść
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
Konto usunięte
2011-09-24, 16:11
K🤬a,najpierw wszyscy mówią że w są u nas c🤬jowe drogi, ale jak już jest budowa to też k🤬a źle.
Konto usunięte
2011-09-25, 3:24
Konto usunięte
2011-09-25, 12:44
Poniewaz mam dosyc p🤬lnietych i polityki na sadolu wszystko co dotyczy polityki bede wysylal do prokuratury . Takze chlopaki smarujcie dupy .
vass
2011-09-25, 12:52
Mimo wszystko wolę drogi w budowie niż żadnych.
zamiast tu szczekać na sadolu to byście się podpalili pod kancelarią premiera.
Konto usunięte
2011-09-25, 16:01
Stop, donaldowi i jego partii dziękujemy
Konto usunięte
2011-09-25, 18:03
Najbardziej śmieszy mnie teraz wysyp lemingów Palikota. Może ktoś wytłumaczyć mi fenomen tego ultrakatolika, który gdy zobaczył, że coraz więcej w Polsce jest internetowych antyklerykałów sam stał się największym przeciwnikiem Kościoła. Ktoś bardzo mądrze powiedział: Palikot- Andrzej Lepper dla "inteligentów". Ludzie to jednak są naiwni...
Konto usunięte
2011-09-25, 18:32
A Ja powiem krótko co jak co, ale J🤬 PiS.
Konto usunięte
2011-09-25, 19:22
Wszyscy kochankowie Tuska na sadisticu, gdy się pojawi tutaj satyra na niego, zaraz się napinają że to nie miejsce na politykę. Powiem wam tak, żryjcie błoto, hipokryci.
Cytat:
K🤬a,najpierw wszyscy mówią że w są u nas c🤬jowe drogi, ale jak już jest budowa to też k🤬a źle.
widac, ze nie znasz jeszcze polityki; jest miesiac przed wyborami to budowa rusza pelna para, dziwnym dla ciebie zjawiskiem bedzie zapewne zaprzestanie budowy wraz z 10 pazdziernika
Ja tam nie narzekam. Na śląsku zap🤬lają z taką A1 i co chwile otwierają nowe odcinki