Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:14
konto usunięte 2012-02-24, 11:08 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
kubus12343 2012-02-24, 11:08
o coś dla mnie.
Zgłoś
konto usunięte 2012-02-24, 11:29 2
Wśród części społeczeństwa (czyli patologia społeczna, lenie, osoby z wykształceniem typu licencjat z politologii, osoby które nie mają pomysłu na coś kreatywnego w swoim życiu) w Polsce panuje przeświadczenie, że praca powinna sama zapukać do ich drzwi. Powinna być zajebista stawka za minimalny wysiłek i olewające podejście. A potem nagle się dorasta i trzeba zarobić na chleb. I wtedy takie oferty się pojawiają dla desperatów, które maksymalnie ich wykorzystują płacąc za to śmieszne pieniądze. Ale wiadomo, ich niepowodzenia życiowe i nieudolność zwalana jest na zły system i wszystko naokoło
Zgłoś
konto usunięte 2012-02-24, 11:45 12
Racja, ale chodzi o to, że 90% ofert jest dla desperatów i jeżeli nie jesteś jednym z nich to masz bardzo wąski wybór. Przeglądam takie portale po kilka godzin dziennie i ciężko znaleźć wartościowe ogłoszenie. Niestety nie mam dobrego wujka lub cioci co mi pracę załatwi, więc jestem skazany na ogłoszenia i wędrówkę po pracodawcach(co chyba samo w sobie daje do zrozumienia, że nie czekam aż praca do mnie przyjdzie). Jeszcze gorzej wypadają ogłoszenia, w których pracodawca proponuje przyzwoite warunki, a już na rozmowie lub(tym gorzej) po kilku miesiącach pracy dowiadujesz się jaka jest rzeczywistość. Można w ten sposób stracić naprawdę dużo czasu. I właśnie stąd ta cała frustracja.
Zgłoś
cesiek 2012-02-24, 11:58
Bo uczciwą pracą
ludzie zdrowie tracą.
Zgłoś
BongMan 2012-02-24, 12:32 1
P🤬dery a nie slavery. Piramid nie budowali niewolnicy, tylko wykwalifikowani pracownicy, którzy robili to za grube pieniądze. To była zbyt poważna robota żeby powierzać ją niewolnikom.
Zgłoś
konto usunięte 2012-02-24, 21:33
@up
zlituj się. Myślisz, że wykwalifikowany robotnik wciągał ważące kilka ton bloki skalne i był poganiany batem? Faktycznie od projektowania samej budowli po plan dnia pracy, to robili wykwalifikowani ludzie, ale nie niewolnicy :/ Ci byli właśnie od budowania :/
Zgłoś
konto usunięte 2012-02-24, 22:16
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-02-24, 22:24 2
Zgłoś
konto usunięte 2012-02-24, 22:41
W końcu jakiś porządny pojazd po pracodawcach. Kto szuka pracy ten wie o co kaman. Takie rzeczy tylko w polsce
Zgłoś
konto usunięte 2012-02-24, 22:53
Zgłoś
konto usunięte 2012-02-25, 0:18
Zgłoś
konto usunięte 2012-02-25, 10:15
Zgłoś
Phallucifer 2012-02-25, 12:31
W Polsce po prostu ciezko znalezc dobra prace. Mam porownanie z praca za granica i wiem, ze w krajach "okrzeplego" kapitalizmu jest inne podejscie do pracownika. Zreszta Polska obecnie jest bardzo zlym krajem do zycia.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem