📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:51

PiSowskia młodzieżówka w natarciu.
Wybierzcie sobie znowu kartofla to paliwo stanieje. Chociaż on już w sumie rządził i paliwo drożało zamiast tanieć...
Zresztą, to nie Białoruś żeby premier czy prezydent ustalał ceny paliwa na stacji ale to już zbyt złożony problem dla PiSowskiej gimbazy.
Wybierzcie sobie znowu kartofla to paliwo stanieje. Chociaż on już w sumie rządził i paliwo drożało zamiast tanieć...
Zresztą, to nie Białoruś żeby premier czy prezydent ustalał ceny paliwa na stacji ale to już zbyt złożony problem dla PiSowskiej gimbazy.
petru23 napisał/a:
obrazek główny owszem, śmieszny bo polityczny, ale zanim rzucicie komentarze typu "zabić Tuska" itp to wyjdźcie z piaskownicy i zdobądźcie trochę wiedzy na temat, który śmiecie sie publicznie wypowiadać.
I wlasnie o to chodzi. O zabawny obrazek. W sumie niepotrzebnie to wrzucilem. Prawda jest taka ze obojetnie ktora ekipa bylaby przy wladzy, ceny benzyny bylyby na mniej wiecej podobnym poziomie.
moja faworytka jest pani Kopacz. Jest milusia i ma taki cnotliwy/dobroduszny wyraz twarzy. To jest jedyny liberlany rzad, ktory podnosi podatki. Jedyny rzad, ktory za emerytury bierze sie od drugiej strony - od podniesienia wieku, a nie od braku wplywow do ZUSu, za sprawa wysokiej ilosci zawartych umow smieciowych. Jedyny rzad, ktory chce zniecheci wszystkich do siebie, a liczy na kolejne wygrane wybory. To jest rzad absurdalny do granic mozliwosci. Ja nie lubie politykow i nie chce sie juz denerwowac dzisiejszego dnia...

Pytanie za 100pkt! Czy moderatorzy sadola wytrzymają na stanowisku do 67 roku życia?

@up rozlużniłem, i waliłem pod siebię, wybacz, chcesz chusteczki ?

Nie ma panowie tragedii jeszcze, zawsze może być gorzej. Póki co stać mnie jeszcze na 3.0 V6

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie