📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:20

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak ktoś kiedyś napisał: "jego matka powinna dostać bana że go urodziła"

A jaki to wpływ ma premier tak mało znaczącego kraju jak Polska na cenę benzyny, która w całej Europie jest taka sama? Tylko nie wyskakiwać z akcyzą, bo jej obniżenie a nawet zniesienie nic by nie zmieniło. A nawet jeśli, to na krótko.
PS:
@up
Adolf nie nosił okularów.
PS:
@up
BongMan napisał/a:
przecież to nie jest wujek

to tusek

BongMan napisał/a:
A jaki to wpływ ma premier tak mało znaczącego kraju jak Polska na cenę benzyny, która w całej Europie jest taka sama? Tylko nie wyskakiwać z akcyzą, bo jej obniżenie a nawet zniesienie nic by nie zmieniło. A nawet jeśli, to na krótko.
PS:
@up
Paliwo w Europie nie jest takie same jak w Polsce

@BongMan kawały to ty masz rózne, ale ogólnie to rozsądny z ciebie człowiek, nie jak te lemingi bez mózgu. piwko
Może troche szacunku co?
Dziadek Tuska też zginał w Oświecimiu,
spadł z wieżyczki po pijaku.
Cena paliwa w około 65% to podatki.
A to sie przekłada na wszystko, bo wszystko sie na transporcie opiera.
Dziadek Tuska też zginał w Oświecimiu,
spadł z wieżyczki po pijaku.
Cena paliwa w około 65% to podatki.
A to sie przekłada na wszystko, bo wszystko sie na transporcie opiera.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie