Za swoje nagranie browar leci
podpis użytkownika
Jebnij z glana techno fana
Konto usunięte
2013-01-15, 2:04
up., Ty debilu, jak widzisz po opiesie, to k🤬a temat nie autora, ale brawo za to, ze wstawił!!!
A do Ciebie z nawiazką:
też sie tym FL bawiłem i powiem że mimo wszystko trzeba mieć troche pojęcia o tym programie. Sam beat zrobi nawet upośledzone dziecko, ale żeby jebnąć gotowy utwór to już trzeba przy tym troche posiedzieć.
Mimo wszystko koleś zrobił niezłe biciwo no i daje wiadomo co...
Jak ktoś z was robi dobre bity to może podesłać. Bo większość tego na youtube to c🤬jnia albo powtarzające się motywy, te same sample, ta sama rytmika, itd.
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
w czwartej minucie prawie się zesrał
LilL
2013-01-15, 14:15
innyczlowiek napisał/a:
"Krzycho Docente bardzo zgrabnie robi sobie jaja z tych wszystkich "muzyków" czy "beatmakerów" którzy nie mają pojęcia o niczym i wszystko co mają to komuś "podp🤬lili"."
Jak to mówią: pozdro dla prawdziwych, hehe!
Autor tematu jak i "krzycho docente" nie mają pojęcia jak powstają bity

Zastanawiam sie tylko który bardziej się zbłaźnił.
Konto usunięte
2013-01-15, 16:13
to windows XP cepy
poznaje po ikonkach, tylko ma wyłączone standardowe wyglądy okien, a nie 98 ja zaczynałem od 95 windows wiec jestem ekspertem
BongMan napisał/a:
Gość jest zajebiście słaby, zrobiłbym sto razy lepszy bit na cymbałkach, do tego gość nie umie muwić po angielsku i używa głupich słów tj. "sucho"
Weź bongman idź lepiej dodawać nowe kawały
Bardzo zgrabna parodia.
LilL napisał/a:
Autor tematu jak i "krzycho docente" nie mają pojęcia jak powstają bity Zastanawiam sie tylko który bardziej się zbłaźnił
Autor postu chyba sam się zbłaźnił.
Przecież nie jest to poważny poradnik.
Zaraz pewnie wyjedziesz, że 10 lat w Abbey Road robisz i znasz się na nagrywaniu. A na stażu z bitmakingu to w Nowym Jorku byłeś.
Konto usunięte
2013-01-15, 16:16
@Stratveger
Najlepszy troll jaki widział świat
Zastanawia mnie czym kierował się autor tego "poradnika". Bo ni to k🤬a śmieszne, ni k🤬a parodiujące, ni k🤬a kreatywne.
BongMan, ty serio z tymi bitami czy trollujesz?
enkowy, już wyjaśniam. Bo parodia o ile jeszcze sens ma, to wrzucanie jej na ten portal już średnio.
Autor np. polewa z:
-tego, że "bitmakerzy" kradną gotowce.
-tego, że nie słyszeli dobrego bitu a próbują go kleić.
-tego, że nie mają żadnego pojęcia o rytmice.
-tego, że nie mają pojęcia po cholerę są wtyczki i jak ich używać.
-tego, że "miksują" na słuchawkach.
i 300 innych "branżowych" rzeczy.
Konto usunięte
2013-01-15, 17:08
@straatveger
Ale gość rzeczywiście jest słaby.