👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:54

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Cytat:
Wyrzuć TV, nie bierz informacji z gazet na poważnie. Przejrzyj na oczy.
I ścisz głośniki.
I jeszcze jedno: oducz się hipokryzji, wtedy kręć moralizatorskie filmiki.

Widzę, że jest coraz więcej takich tematów. Barrrdzo dobrze!!
nie czytaj gazet, wyłącz tv, zamknij się w pokoju i przeglądaj neta

W dzieciństwie śmiałem się z powtórek Dziennika Telewizyjnego (zresztą do dziś lecą na TVP Historia), absurdów jakie za komuny nam z jego pomocą pokazywali. A teraz jak widzę ten sam program pod innymi nazwami na każdym kanale to nie mam już powodu do śmiechu...

Daje piwo, a jezeli autor mieszka w okolicach Łodzi to stawiam w realu szesciopak. Najlepiej trafia do mnie jego glos, glos czlowieka, ktory powtarza cos po raz 100000 i powoli traci nadzieje, ze ludzie w dzisiejszym swiecie umieja myslec.
Ale większość i tak powie, że to teorie spiskowe wyssane z palca....
podpis użytkownika
jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org
"Na niebie coś rozpylają i nikt nie widzi"- jasne. Gazy bojowe. Trująco-zabijająco-gw🤬cące. Po drugie buty takiego na przykład Reeboka są 10 razy bardziej wytrzymałe niż takie z bazaru nawet za tą samą cenę. Na końcu jeszcze reklama kanału na YT, tego nie powinno być. Poza tym koleś mówi w miarę rozsądnie.

Angora ma taki plus, że w każdym wydaniu jest artykuł J.K. Mikke przedstawiający jego poglądy.
Nie rozumiem w tym filmiku czegoś ,dla czego autor myśli ,że jest ponad tym wszystkim o czym opowiada?
Sam jest małym trybikiem i częścią wielkiej machiny ,rzuca kilka hasełek z wulgarnym odniesieniem do słuchaczy (manipulując w ten sposób ludźmi w podobny sposób jak telewizja), krzycząc myśli ,że zyska posłuch a nie przedstawia kwintesencji tego o co mu chodzi. Chce zmienić władze? Chce czegoś lepszego dla siebie ? Zorganizować rewolucję zmieniając porządek świata ?? Historia ludzkości już parę razy pokazała czym się kończy próba stworzenia czegoś nowego(wymordowaniem wszystkich przeciwników i ludzi inaczej myślących niż oni) min. Rewolucja Francuska ,czy Październikowa. Wszystko jest powtarzalne ,idee kręcą się w wielkim kole tylko wypadają pod inną nazwą
Ktoś może powiedzieć ,że jest wolnym i szczęśliwym człowiekiem a dla innego może to być to ucisk i niewola. Można też ukryć zło pod metką dobra ale taki jest świat.
Sam jest małym trybikiem i częścią wielkiej machiny ,rzuca kilka hasełek z wulgarnym odniesieniem do słuchaczy (manipulując w ten sposób ludźmi w podobny sposób jak telewizja), krzycząc myśli ,że zyska posłuch a nie przedstawia kwintesencji tego o co mu chodzi. Chce zmienić władze? Chce czegoś lepszego dla siebie ? Zorganizować rewolucję zmieniając porządek świata ?? Historia ludzkości już parę razy pokazała czym się kończy próba stworzenia czegoś nowego(wymordowaniem wszystkich przeciwników i ludzi inaczej myślących niż oni) min. Rewolucja Francuska ,czy Październikowa. Wszystko jest powtarzalne ,idee kręcą się w wielkim kole tylko wypadają pod inną nazwą

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie