👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Pamiętajcie, że macie prawo nagrywać służby (jakiekolwiek). Zawsze macie jakiś dowód

Dziadzia Stiopa napisał/a:
Tym fragmentem potwierdziłeś że jesteś przygłupem.![]()
homo+aborcja=dziecko ?????
Szykuj się bo niedługo sezon na ratowanie świata przed handlarzami truskawek, pietruszki itp.
Zgadza się miało być adopcja a napisałem aborcja ( spaczenie z sadola )
Za wychwycenie błędu dam ci nawet Browarka
A co do babci z pietruszką to niestety ale musimy gdyż zadzwoni Pan Józek z warzywniaka, że taka babcia zabiera mu 20zł dziennego dochodu i musimy podjąć interwencje, taka jest rzeczywistość

mutant,
oglądasz sadola i pewnie rejestracje spisujesz takie spaczenie z bycia strażnikiem co?A Mandaty lecą i lecą, wolałbym pracować w biedronce na kasie niż stracić szacunek do samego siebie i zostać ni to psem ni suką a po prostu kundlem....
oglądasz sadola i pewnie rejestracje spisujesz takie spaczenie z bycia strażnikiem co?A Mandaty lecą i lecą, wolałbym pracować w biedronce na kasie niż stracić szacunek do samego siebie i zostać ni to psem ni suką a po prostu kundlem....

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie