👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ITD to i tak najbardziej ogarnięte służby stojące na drogach nie to co straż miejska czy czworonogi
@up 90 km/h to prawdziwe demony prędkości
a nie z wyboru tzn. jak? Stary Cię zmusił?

Jak zalegalizują aby związki homoseksualne miały prawa aborcyjne i twoje dziecko wybiegnie mi na jezdnie to będziesz dziękował że jechałem 50 a nie 90 km\h
A co do wyboru to lepsza Straż niż bezrobocie.
A co do wyboru to lepsza Straż niż bezrobocie.
Straż miejska gorsza niż policja, i I my nie znajmy litości
Szarpajmy jadło na sztuki,
A kiedy jadła nie stanie,
Szarpajmy ciało na sztuki,
Niechaj nagie świecą kości
Szarpajmy jadło na sztuki,
A kiedy jadła nie stanie,
Szarpajmy ciało na sztuki,
Niechaj nagie świecą kości
mutant napisał/a:
blebleble
Taki mądry bo pewnie samochodu nawet nie masz , nie raz w polskim absurdzie drogowym jest tak że na ekspresówce jest 100 km/h zaraz stoi znak z ograniczeniem do 30 km/h bo za 2 km jest przejście .
I za zwyczaj fotoradary są właśnie zaraz za znakiem i ludzie zwalniający do tych 30 sa łapani .
misio1631 napisał/a:
ITD to i tak najbardziej ogarnięte służby stojące na drogach nie to co straż miejska czy czworonogi

ok.

Powiem krótko dla tych którym się nie chce czytać długich komentarzy :
Drogówka nie dostanie mandatu bo pies psa nie ugryzie, zapłacenie mandatu przez policje to by był jałowy obieg pieniądza z państwa do państwa lub z państwa do gminy ale gmina to też państwo co nie ? Z takiego toku myślenia można by rzecz, że rozliczanie policji i dawanie im mandatów jest bez sensu bo i tak pieniądze płaci policja a nie dany funkcjonariusz a policja to państwo
Drogówka nie dostanie mandatu bo pies psa nie ugryzie, zapłacenie mandatu przez policje to by był jałowy obieg pieniądza z państwa do państwa lub z państwa do gminy ale gmina to też państwo co nie ? Z takiego toku myślenia można by rzecz, że rozliczanie policji i dawanie im mandatów jest bez sensu bo i tak pieniądze płaci policja a nie dany funkcjonariusz a policja to państwo

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie