Film pokazuje, jak media przekręcają wypowiedź jednego z polityków i podają fałsz do wiadomości.
Dla tych, którzy co jakiś czas w postach piszą, że w TVN, GW itd. nie ma czegoś takiego jak manipulacja, a ludzie którzy tak uważają to schizofrenicy.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ja tam nie czytam gazet typu GW i nie ogladam wiadomosci typu tefauen od czasu do czasu tylko na tvp dziennik jak mnie najdzie rzadza aby sie posmiac z tych pseudo wiadomosci
TVN, Fakt.pl, Wyborcza, Radio Zet - same rzetelne źródła...
Ktoś kojarzy nazwę bitu który zaczyna się w 1:02 ???
Szkoda, że wiele ludzi jeszcze nie przejrzy na oczy. Media były i będą najemnikami.
gdzie tu ta manipulacja?? przeciez prezes PIS powiedzial co wiedzial a poniej to pokazali... nic nie przekrecili, nic nie wycieli itd...
podpis użytkownika
Garbate nosy w atmosferę
konto usunięte
2012-03-20, 23:14
konto usunięte
2012-03-21, 16:47
konto usunięte
2012-03-21, 22:15
konto usunięte
2012-03-21, 22:58
konto usunięte
2012-03-22, 13:22