Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:53
Po otrzymaniu ostatnich wytycznych z Hameryki codziennie rano zamiast "Dzień dobry TVN" pojawi się nowy program " Dzień Ziobry TVN"...

Dodatkowo jako bonus:

Rok 2017. Władza PiS w rozkwicie.

Pani Genowefie udało się załatwić wizytę u internisty na maj 2017. Gdzie po odczekaniu 37 godzin stojąc w szpitalnej ciasnej poczekalni weszła w końcu na wizytę.

Internista zbadał ją pobieżnie i mówi:

- Ma Pani gruźlicę w zaawansowanym stanie. Chyba nie wiele możemy zrobić. Mięso czerwone Pani je?
- Nie....
- Ryby?
- Nie, no też nie.
- Jaja?
- Absolutnie!!!
- Aaaa, czyli weganka. No to wykończy się Pani na tej diecie. W szybkim tempie.
- Nie weganka Panie Doktorze! EMERYTKA!!!!

Miłego odbioru nowego rządu!
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2015-11-10, 17:35 32
Nie żeby ten, ale tak to w NFZ jest już od dawna.
Zgłoś
Verbatim369 2015-11-10, 17:39
NFZ stworzyły komuchy... jak PiSiory doszły do władzy to im to się podobało
Zgłoś
konto usunięte 2015-11-10, 17:43 103
A ja tak autora zapytam....
W jakiej rzeczywistości autor żył przez ostatnie 8 lat? Nie to, żebym był za PISem, dla mnie jedni i drudzy są siebie warci. Ale właśnie dlatego mnie wkurza najeżdżanie jednych na drugich... w paru sprawach są różnice, ale tylko jeśli chodzi o podejście do UE, imigrantów, religii i tego typu spraw.
Tu autor się zapędził, służba zdrowia leży od dawna, ale jako człowiek z branży mogę powiedzieć, że to za PO znacznie pogłębił się kryzys w tej dziedzinie. Podobnie zresztą jak w edukacji...
Zgłoś
sirAdamero1990 2015-11-10, 18:29 3
Ale zobaczcie jak były kasy chorych to nie było tego problemu.
Zgłoś
konto usunięte 2015-11-10, 18:30 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2015-11-10, 18:52 2
sirAdamero1990 napisał/a:

Ale zobaczcie jak były kasy chorych to nie było tego problemu.

Kasy chorych tworzyły pewną konkurencję, choć i tak było to "chore" z innych powodów.
NFZ nie ma konkurencji... i tu jest problem.
Zgłoś
konto usunięte 2015-11-10, 19:53 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2015-11-10, 20:25 12
Zgłoś
konto usunięte 2015-11-10, 20:37 5
Zgłoś
konto usunięte 2015-11-10, 20:39 12
@Swietny: Prawda. Ta ciągła nagonka w radiach i telewizji jest zbyteczna i nie wierzę, że jeszcze ktoś się na nią nabiera. Teraz to platfusy pojadą do Anglii, ale na zmywak i tego im życzę ! Mi jakoś Pan Macierewicz nic nie zrobił a jak widać dlatego, że docieka prawdy to i stronniczym dziennikarzom i platfusom nie jest na rękę. Wojna jeżeli ma wybuchnąć to wybuchnie. Już dawno tzw ''głowy państwa '' powinny dociekać co się na prawdę stało, ale jak widać śmierć tylu ważnych polskich osobowości nikomu nie przeszkadzała i nie przeszkadza. Kolego Swietny jak to powiedział Pan Wojciech Cejrowski:
''Z głupkami się nie dyskutuje, przed głupkami trzeba się bronić...''
Zgłoś
konto usunięte 2015-11-10, 21:05 3
MyFuhrer napisał/a:

@Swietny: Prawda. Ta ciągła nagonka w radiach i telewizji jest zbyteczna i nie wierzę, że jeszcze ktoś się na nią nabiera. Teraz to platfusy pojadą do Anglii, ale na zmywak i tego im życzę ! Mi jakoś Pan Macierewicz nic nie zrobił a jak widać dlatego, że docieka prawdy to i stronniczym dziennikarzom i platfusom nie jest na rękę. Wojna jeżeli ma wybuchnąć to wybuchnie. Już dawno tzw ''głowy państwa '' powinny dociekać co się na prawdę stało, ale jak widać śmierć tylu ważnych polskich osobowości nikomu nie przeszkadzała i nie przeszkadza. Kolego Swietny jak to powiedział Pan Wojciech Cejrowski:
''Z głupkami się nie dyskutuje, przed głupkami trzeba się bronić...''

wooooo ty na poważnie ?????
Zgłoś
Recydywista 2015-11-10, 22:57 9
Zgłoś
premium122 2015-11-11, 1:57 7
Zgłoś
konto usunięte 2015-11-11, 7:00 4
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem