Z główki atakujesz, na deskach lądujesz
Całkiem świeża walka Floyd'a Mayweather'a Junior'a z Victorem Ortizem. Od 40. sekundy fragment rozmowy Floyd'a z 80-letnim Larry'm Merchant'em, weteranem komentatorów HBO.
Moim skromnym zdaniem czarny wygrał walkę prawidłowo.
n................e
2011-09-18, 22:02
Cz🤬ch jest śmieciem bez honoru i powinien zdechnąć w męczarniach, ale to tylko moje skromne zdanie
m................n
2011-09-18, 22:13
UP. Sadze ze zmienilbys zdanie gdybys dostal od tego "Cz🤬cha" dwa szybkie o ile nie jeden ;]. A co do walki fair nie byla z obu stron jednemu i drugiemu bic braw nie powinni.
Należało się Ortizowi.
Dobry knockout.
Floyd jest boski
A tu macie boską muzę reklamującą Floyd-a:
youtube.com/watch?v=Kp8yGQSVoPs&feature=iv&annotation_id=annot...
za kare dziadkowi orzechy powinien wylizać
podpis użytkownika
plotę bzdury
*sypki drift po blacie*
świnia powinni mu tytuł zabrać
N................k
2011-09-18, 23:20
@mloodzian To, że jest silny i jest świetnym bokserem nie zmienia faktu, że jest niehonorowy.
Czy to, że ktoś jest w stanie mnie pobić jest wyznacznikiem honoru? Myśl co piszesz, i bierz odpowiedzialność za to co piszesz.
X................8
2011-09-18, 23:53
Moim zdaniem macanko przed walką jest niepotrzebne. Ale poo tym jak bambo potraktował reportera wiem już że to zwykły gbur.
D................z
2011-09-19, 1:00
Z Polski to nawet asfalt sp🤬ala. Widac jakie dziury w drogach.
Btw Golota bardzo dobrze ich traktowal
P🤬lony Mayweather dostał za tą walkę mniej więcej 30 mln $ ...
Wszyscy powyżej mną , połamałbym wam k🤬a nogi za idiotyzm , j🤬e buce. Pisałem już kiedyś o reakcji przeciętnego Polaka na widok murzyna - spuszczenie wzroku z wiedza ze czarny jest bogatszy od ciebie i lepiej ustawiony. Dam sobie sciąć c🤬ja i pokroić w talarki jeżeli któreś z was , bydlęta ma więcej niż 15 lat. Adolf Hitler dobrze zagrał swoją rolę zaszczepiając nienawiść u ludzi. Żałosne k🤬a. BTW :dobrze sie obaj bili , choć na boksie się nie znam
podpis użytkownika
Lepiej być faszystą niż pedałem.
up@ szczególnie ci ubrani na 50 centa i mający korzenie w Etiopii .
Walka na poziomie, a co do wygranej Mayweather'a to zgodnie z zasadami ale bez honoru, jedyne co go tlumaczy to akcja przerwania walki po uderzeniu głową przez Ortiza sie wk🤬ił i tyle
L................F
2011-09-19, 9:25
Darecki weź porób zdjęcia na harda jak będziesz zamieniał swojego k🤬sa na talarki ok?
m................n
2011-09-19, 9:54
@KULTYWATOR a bicie głowa w boksie to honorowa akcja? Zastanow sie co mowisz gdyby nie zachowanie Ortiza nie byloby tej przerwy i jakiegos smiesznego przepraszania sie na ringu.