👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Eh i właśnie wpadł mi pilny projekt... no nic są rzeczy ważne i ważniejsze
Odpalamy!

Odpalamy!

Krowy zajebiste:)
No i gdzie to się w Polsce uchowały do tej pory takie skurczybyki z takimi możliwościami i pomysłami?!
Sam bym nigdy nie znalazł takiego filmu. A nawet jak bym gdzie indziej znalazł to bym nie odpalił.
Tak więc daję piwo lewą i prawą ręką. I obiema nogami. I Wacławem też.
No i gdzie to się w Polsce uchowały do tej pory takie skurczybyki z takimi możliwościami i pomysłami?!
Sam bym nigdy nie znalazł takiego filmu. A nawet jak bym gdzie indziej znalazł to bym nie odpalił.
samon napisał/a:
Krowy zajebiste:)
ale wiesz, że to część druga? Wpisz w YT "legendy polskie" (o smoku też jest niezłe)
Poza tym twórczość Bagińskiego zaszufladkowana raczej nie jest...

@nowynick
Nie wiedziałem. Dzięki za info. Smok sztywny, ale niezły. Wygląda, że się rozkręcają
Nie wiedziałem. Dzięki za info. Smok sztywny, ale niezły. Wygląda, że się rozkręcają

Up
te reklamy to ostatnio jedyne co się nadaje do oglądania w TV
U mnie stoi ze względu na dzieci, ostatni film obejrzałem w TV w okolicach Wielkanocy...
te reklamy to ostatnio jedyne co się nadaje do oglądania w TV

U mnie stoi ze względu na dzieci, ostatni film obejrzałem w TV w okolicach Wielkanocy...
Bagińskiego to ja szanuje! Za Katedre i inne dzieła. Oglądałem Wszystkie legendy Polskie
PIWO!

SQT napisał/a:
Nie jest to żona od człowieka wargi?
Tak, to ona. Niezła z niej duperka

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie