Może mówić o szczęściu
Kilka centymetrów i skejtowałby u św. Piotra
Kilka centymetrów i skejtowałby u św. Piotra
zlamany obojczyk
a mozgu brak
a mozgu brak
podpis użytkownika
forza nostra legge
Niech się cieszy że takie jebnięcie przeżył zamiast drżeć ryja ze boli
intermag napisał/a:
Cóż mogę innego napisać, segregacja naturalną działa
tylko dlatego że uprawia dość niebezpieczny sport ? Wyjdź z chaty typie.
Głupsi sami się eliminują. Szkoda tylko kasy i poświęcenia rodziców.
Już widzę jak wy byście ryja nie darli przy czymś takim. Nie wiem z jakiego powodu się do gościa przyp🤬alacie, przynajmniej spędza czas poza swoją piwnicą. Sam jak byłem młodszy to takie rzeczy odp🤬lałem że to tylko przypadek, że nie skończyłem jak on. Ale trzeba się przyj🤬, bo na desce jeździ to pewnie pedał.
podpis użytkownika
Gdyby socjaliści rozumieli ekonomię, nie byliby socjalistami.
pve11 napisał/a:
Już widzę jak wy byście ryja nie darli przy czymś takim. Nie wiem z jakiego powodu się do gościa przyp🤬alacie, przynajmniej spędza czas poza swoją piwnicą. Sam jak byłem młodszy to takie rzeczy odp🤬lałem że to tylko przypadek, że nie skończyłem jak on. Ale trzeba się przyj🤬, bo na desce jeździ to pewnie pedał.
Nie wiem czy jest pedałem do dupy mu nie zaglądałem bawi mnie to że ten idiota nie miał kasku jak by zak🤬ił tym pustym łbem o ten murek już by se nie pośmigał na desce a potem wielkie zdziwienie że k🤬a warzywo albo trup .2% ludzi myśli 3% ludzi myśli że myśli 95% ludzi umrze zanim pomyśli .
Szanuję operatora kamery i osobę wrzucającą filmik, że od razu po upadku nie przerwali filmu