👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Do tych wszystkich co obrażają sportowca: Trzeba posiadać mózg nie sprawny, być ignorantem, żeby pisać takie głupoty, a nie jedni/ne dlatego bo ma łysą głowę i tak poza tym to niezły dowód, że nie każdy łysy to "kibol", hool's, dres( tacy zawodowcy jak on też chodzą na mecze w grupach "kiboli").. Coś z głowami macie jak wierzycie w marne stereotypy. Jak taki gość idzie w pojedynkę i myślicie dres z powodu wyglądu to w tym problem, że wy nie umiecie myśleć i w internecie zgrywacie kozaków..
Szacunek Dla wszystkich sportowców zawodowców i amatorów, oraz ludzi używających mózgów w każdych innych dziedzinach ;D

Tak myślałem, że go kojarzę, ćwiczyłem razem z nim zapasy w WKS'ie na Długiej.
A Kraczkowski gdzie?

na cały świat zdobyć 3 miejsce to jest coś na ulicy byś mu takiego czegos nie powiedział jak ciota czy cos ...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie