Hitler był pionierem chmury bo pierwszy trzymał żydów w chmurze.
Autorze wytłumacz młodzieży jeszcze kto to Stirlitz, bo założę się, że nie wiedzą
podpis użytkownika
J🤬 ruskie onuce bez litości.
Kacapska propaganda doprowadziła do tego, że nawet jak (przez przypadek) powiedzą prawdę to im nie uwierzę.
ra0mir napisał/a:
Autorze wytłumacz młodzieży jeszcze kto to Stirlitz, bo założę się, że nie wiedzą
Nie ma się co wstydzić,wiadomo że gdyby nie on i czterej pancerni to hitler nie przegrałby wojnę
podpis użytkownika
We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
- Pani sobie przedstawi, madame - zabawia porucznik Sunday swoją towarzyszkę na balu - nie dalej jak pozawczoraj wyszedłem wieczorem na spacer, patrzę, a tu generał Angel na ławeczce stojąc klaczkę jebie. Podkradłem się cichcem, jak nie gwizdnę, to po klaczce tylko kurz został!
- Fuj, ordynus! - oburzona dama oddaliła się pośpiesznie.
Po chwili na balu pojawił się generał Angel. Dama podeszła do niego by się pożalić:
- Ten pański porucznik Sunday to straszny ordynus!
- A i podlec niepospolity - przytaknął generał.
- Pani sobie przedstawi, madame, onegdaj stoję sobie na ławeczce, spokojnie klaczkę jebię, a ten swołocz Sunday jak nie gwizdnie!
htp
2020-11-26, 18:49
Rebeliant napisał/a:
- Pani sobie przedstawi, madame - zabawia porucznik Sunday swoją towarzyszkę na balu - nie dalej jak pozawczoraj wyszedłem wieczorem na spacer, patrzę, a tu generał Angel na ławeczce stojąc klaczkę jebie. Podkradłem się cichcem, jak nie gwizdnę, to po klaczce tylko kurz został!
- Fuj, ordynus! - oburzona dama oddaliła się pośpiesznie.
Po chwili na balu pojawił się generał Angel. Dama podeszła do niego by się pożalić:
- Ten pański porucznik Sunday to straszny ordynus!
- A i podlec niepospolity - przytaknął generał.
- Pani sobie przedstawi, madame, onegdaj stoję sobie na ławeczce, spokojnie klaczkę jebię, a ten swołocz Sunday jak nie gwizdnie!
Zaraz ktoś zamieni klaczkę na Rebelianta
htp napisał/a:
Zaraz ktoś zamieni klaczkę na Rebelianta
O k🤬a, nie pomyślałem by i za klaczkę podstawić kogoś. Dzięki za tę pedalską perspektywę na ten dowcip z brodą po kostki.
35i napisał/a:
To proste, ruski Kloss.
Kloss był człowiekiem, mylił się, popełniał błędy.
Stirlitz to nadczłowiek, uosobienie Mocy jakim była Mateczka Rasija
podpis użytkownika
J🤬 ruskie onuce bez litości.
Kacapska propaganda doprowadziła do tego, że nawet jak (przez przypadek) powiedzą prawdę to im nie uwierzę.