Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Twardziel
FransFr • 2020-11-26, 15:10
Gestapo złapało Klossa i Stirlitza. Pierwszy dzień przesłuchania i Kloss powiedział wszystko. A Stirlitz nic. Twardziel.
Mija dzień, drugi, tydzień. Gestapo zszokowane, nikt tak długo nie wytrzymał! Trzeci tydzień, oficer przesłuc🤬jący podgląda jak zachowuje się ten twardziel w samotności. Patrzy, a Stirlitz wali głową w ścianę i z rozpaczą w głosie mówi:
- Jak sobie nic nie przypomnę to mnie tu w końcu zabiją!

Zaj🤬e z forum

podpis użytkownika

Jedynym wyznacznikiem siły państwa i narodu jest głębokość szeregów wysyconych żelazem
Zgłoś
hdposter 2020-11-26, 15:20 8
Hitler był pionierem chmury bo pierwszy trzymał żydów w chmurze.
Zgłoś
r................1 2020-11-26, 15:25
Takie to nowe
Zgłoś
ra0mir 2020-11-26, 15:37 6
Autorze wytłumacz młodzieży jeszcze kto to Stirlitz, bo założę się, że nie wiedzą

podpis użytkownika

J🤬 ruskie onuce bez litości.
Kacapska propaganda doprowadziła do tego, że nawet jak (przez przypadek) powiedzą prawdę to im nie uwierzę.
Zgłoś
McQurwa 2020-11-26, 17:59 2
ra0mir napisał/a:

Autorze wytłumacz młodzieży jeszcze kto to Stirlitz, bo założę się, że nie wiedzą

Nie ma się co wstydzić,wiadomo że gdyby nie on i czterej pancerni to hitler nie przegrałby wojnę

podpis użytkownika

We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.

Zgłoś
35i 2020-11-26, 18:34
ra0mir napisał/a:

To proste, ruski Kloss.
Zgłoś
Rebeliant 2020-11-26, 18:44 11
- Pani sobie przedstawi, madame - zabawia porucznik Sunday swoją towarzyszkę na balu - nie dalej jak pozawczoraj wyszedłem wieczorem na spacer, patrzę, a tu generał Angel na ławeczce stojąc klaczkę jebie. Podkradłem się cichcem, jak nie gwizdnę, to po klaczce tylko kurz został!
- Fuj, ordynus! - oburzona dama oddaliła się pośpiesznie.
Po chwili na balu pojawił się generał Angel. Dama podeszła do niego by się pożalić:
- Ten pański porucznik Sunday to straszny ordynus!
- A i podlec niepospolity - przytaknął generał.
- Pani sobie przedstawi, madame, onegdaj stoję sobie na ławeczce, spokojnie klaczkę jebię, a ten swołocz Sunday jak nie gwizdnie!
Zgłoś
koranowirus 2020-11-26, 18:46
Co to za suchy żart?!
Zgłoś
htp 2020-11-26, 18:49 3
Rebeliant napisał/a:

- Pani sobie przedstawi, madame - zabawia porucznik Sunday swoją towarzyszkę na balu - nie dalej jak pozawczoraj wyszedłem wieczorem na spacer, patrzę, a tu generał Angel na ławeczce stojąc klaczkę jebie. Podkradłem się cichcem, jak nie gwizdnę, to po klaczce tylko kurz został!
- Fuj, ordynus! - oburzona dama oddaliła się pośpiesznie.
Po chwili na balu pojawił się generał Angel. Dama podeszła do niego by się pożalić:
- Ten pański porucznik Sunday to straszny ordynus!
- A i podlec niepospolity - przytaknął generał.
- Pani sobie przedstawi, madame, onegdaj stoję sobie na ławeczce, spokojnie klaczkę jebię, a ten swołocz Sunday jak nie gwizdnie!

Zaraz ktoś zamieni klaczkę na Rebelianta
Zgłoś
Rebeliant 2020-11-26, 18:55 1
htp napisał/a:

Zaraz ktoś zamieni klaczkę na Rebelianta

O k🤬a, nie pomyślałem by i za klaczkę podstawić kogoś. Dzięki za tę pedalską perspektywę na ten dowcip z brodą po kostki.
Zgłoś
ra0mir 2020-11-26, 21:04
35i napisał/a:

To proste, ruski Kloss.

Kloss był człowiekiem, mylił się, popełniał błędy.
Stirlitz to nadczłowiek, uosobienie Mocy jakim była Mateczka Rasija

podpis użytkownika

J🤬 ruskie onuce bez litości.
Kacapska propaganda doprowadziła do tego, że nawet jak (przez przypadek) powiedzą prawdę to im nie uwierzę.
Zgłoś
purunkpustunk 2020-11-27, 1:46 1
Zgłoś