👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 6:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jak ktos mysli ze takie filmiki to nie sciema to pozdrawiam
wy byscie wrzucili do neta wsrod waszych znajomych filmik jak sie posraliscie?
wy byscie wrzucili do neta wsrod waszych znajomych filmik jak sie posraliscie?

@zdrowoyebne
Może wysłała komuś z jakiegokolwiek powodu, w dyskrecji, czy to koleżance czy chłopakowi, a on to puścił? A może to przechwyt z kamerki jakiejś?
Zresztą ile tu było filmików z przeróżnych durnych faili o których każdy rozsądny człowiek by milczał a już na pewno nikomu nie pokazywał
Może wysłała komuś z jakiegokolwiek powodu, w dyskrecji, czy to koleżance czy chłopakowi, a on to puścił? A może to przechwyt z kamerki jakiejś?
Zresztą ile tu było filmików z przeróżnych durnych faili o których każdy rozsądny człowiek by milczał a już na pewno nikomu nie pokazywał
@bloodwar - panie hakierze, sprobuj zalozyc sobie haslo typu 1234 na jakiejs chmurze to zobaczysz jakie glupoty pieprzysz.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie