Zaradne k🤬y w czasie okresu wkładają sobie bardzo głęboko tamponisko. Nie tampon tylko k🤬a tamponisko. Ma to zatrzymywać krwawienie i umożliwiać dalsze k🤬ienie.
Dz🤬ka mądra być nie może a do tego często nie wie który dziś dzień bo taka jest naćpana (a jak dinduska to tym bardziej), dlatego może o tym blokerze krwi zapomnieć. Wówczas z c🤬y jebie jak z trumny.
Kolega mi mówił jak coś, dlatego wiem.
Dawno nie czytałem czegoś lepszego

PS co to jest dinduska?
podpis użytkownika
Zawsze stoi.

Ponoć Ginekolog puściła pawia przez okno zaraz po wyciągnięciu tego co tam zalegało w tej babie. Smród można sobie tylko wyobrazić.
Mało co mnie tak obrzydza jak taka akcja.
Także wszelcy koniobijcy których spełnieniem snów jest bycie ginekologiem bo można sobie pooglądać c🤬ki - weźcie się poważnie zastanówcie ile razy będziecie oglądać ładne vaginki a ile takie rozj🤬e śmierdzące coś.
podpis użytkownika
może i nie najlepszy komentarz ale jako tako.
Zaradne k🤬y w czasie okresu wkładają sobie bardzo głęboko tamponisko. Nie tampon tylko k🤬a tamponisko. Ma to zatrzymywać krwawienie i umożliwiać dalsze k🤬ienie.
Dz🤬ka mądra być nie może a do tego często nie wie który dziś dzień bo taka jest naćpana (a jak dinduska to tym bardziej), dlatego może o tym blokerze krwi zapomnieć. Wówczas z c🤬y jebie jak z trumny.
Kolega mi mówił jak coś, dlatego wiem.
Kolega był u wenerologa ?
PS co to jest dinduska?
Samica z gatunku Dindu Noffin potocznie nazywany Dindu lub Dindus. Wywodzi się z terenów afryki, ale bardzo szybko - głównie za sprawą kolonizacji - rozprzestrzenił się na większość kontynentów.